У Парижі відбулося показове шоу World Vogue-2024

25 июня 2024

23-го червня у Парижі відбулося показове шоу World Vogue, яке у попередні роки проводилося у Лондоні та Нью-Йорку. Кожного разу івент вшановує та підсвічує найцікавіші події та здобутки в індустрії.

Нині дійство перегукувалося з особливою темою – майбутніми Олімпійськими іграми, які відбуватимуться у столиці Франції з кінця липня до 4-го серпня.

Зокрема, на подіумі крім актуального, трендового вбрання від різноманітних дизайнерів глядачі побачили чимало луків у спортивному стилі. Наприклад, кастомні сукні легендарних тенісисток Серени та Вінус Вільямс від Off-White.

Вінус Вільямс на подіумі у кастомному луці Off-White

фото GETTY IMAGES

Також знайшлося місце і кінному спорту. Супермоделі Кендалл Дженнер та Джіджі Хадід, які обожнюють їзду верхи, спершу продефілювали у розкішних вбраннях, а потім з’явилися на конях у луках в стилі Hermes.

Кендалл Дженнер крім верхової їзди продемонструвала також корсетну сукню
скрін з відео

Вершниці в стилі Hermes Джіджі Хадід і Кендалл Дженнер

фото GETTY IMAGES

Не менш цікавим був парадний хідник. Серед гостей незвичним вбранням виділились модель Кара Делевінь, яка продемонструвала корсетне міні з гострим декольте, та музикант і актор Джаред Лето у прозорій сорочці й з ефектним макіяжем. А от хто лишився вірним елегантному стилю, то це актриса Єва Лонгорія.

Лонгорія у вишуканому чорному максі

скрін з Instagram

Нагадаємо, у минулі роки на подіумі World Vogue також було чимало селебріті. Зокрема, у 2023-му глядачі побачили возз’єднання найвідоміших супермоделей в історії: Лінди Євангелісти, Наомі Кемпбелл, Сінді Кроуфорд та Крісті Тарлінгтон.

А роком раніше у шоу взяли участь Бруклін Бекхем та Нікола Пельтц, репортаж з весілля яких у 2022-му був екслюзивно представлений у Vogue.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Лілія Ребрик висловилася щодо годування грудьми в громадському місці 28 июня 2024

43-річна телеведуча та актриса Лілія Ребрик, яка у березні народила третю донечку Аделіну, продовжує ділитися інсайтами та роздумами про материнство.

Квіткова спробувала потренуватися з Кароль та була вражена. Відео 28 июня 2024

Фанатки спорту, співачка Тіна Кароль та блогерка Даша Квіткова влаштували спільне тренування просто неба.

Мішель Андраде розповіла про дорогий подарунок бойфренда та чи були в неї стосунки з дівчиною 28 июня 2024

Співачка Мішель Андраде прискіпливо ставиться до трансляції особистого життя у соцмережах. Артистка не виставляє на показ стосунки, хоч і не приховує, що вони у неї є. Привідкрити завісу любовної біографії вона наважилася у коментарі для Lux.fm.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Школа 245 1.7
Школа 245

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше