В мережі з'явились 5 фото Зеленського у Вашингтоні, які найкраще передають його позицію щодо Росії

10 июля 2024

Президент України Володимир Зеленський у Вашингтоні продемонстував увесь спектр емоцій, проголошуючи подяку за оборонну допомогу США, наголошуючи на потребах України та відповідаючи на запитання про війну з Росією. Фотографам вдалося зафіксувати непідробні емоції лідера українців.

В Інституті Рональда Рейгана, де пройшла зустріч, політик активно жестикулював і не стримував почуття. OBOZ.UA зібрав 5 фото, які найкраще передають його позицію щодо Росії.

Під час виступу президент згадав російського диктатора Володимира Путіна та його варварський ракетний удар по дитячій лікарні в Києві. Президент наголосив, що ракету цілеспрямовано запустили по хворих дітях.

Також лідер українського народу змушений був ще раз пояснити, чому Україна повинна цілитися по війських обʼєктах на території РФ – адже поки світ боїться "ескалації", гинуть українці.

На пальцях українець пояснював слухачам відстань між базами ворога та кордоном України.

Не обійшлося й без уточнюючих запитань про війну. На одне з таких: "Чи хотіли б ви вдарити по всіх базах РФ, де стоять літаки?" він впевнено відповів: "Так".


Раніше OBOZ.UA писав, що Зеленські замилували рідкісним виходом у світ разом. Навіть серед дестяків світових лідерів закохані знайшли можливість зміцнити свої почуття.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Что важно знать про карты Таро Оракул 19 октября 2024

Карты Оракул – достойный аналог классического Таро. Каждая карта содержит изображение с определенным символом. Большое количество колод Оракула разной тематики появилось во времена эпохи Возрождения

Фарфоровая тарелка: как выбрать для покупки и сочетать с другими элементами сервировки 16 октября 2024

Важно знать, как правильно выбрать и купить фарфоровую тарелку, а также как сочетать ее с другими предметами на столе. Существует несколько главных типов, каждая из которых имеет свое назначение.

Как отлично провести свой отпуск? 16 октября 2024

Важно понимать, что практически каждому человеку доступен отдых на теплом море по вполне приемлемым ценам, главное – правильно выбрать поездку и в этом помогут горящие туры

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Olvica.net 4.8
Olvica.net

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше