Євген Клопотенко купив собі спідницю - думки шанувальників розділилися

2 февраля 2023

Відомий український шеф-кухар та ресторатор Євген Клопотенко поповнив свій гардероб несподіваним елементом – спідницею. Він похвалився в соцмережах покупкою та поцікавився у шанувальників, чи подобаються їм чоловіки у такому одязі.

Відповідний допис кулінар розмістив на особистій сторінці в Instagram. "Я купив собі спідницю. Одягаю її на штани чи джинси і так ходжу", – поділився він.

Крім того, за словами Клопотенка, у спідниці він почувається абсолютно комфортно. Він зазначив, що зручність є однією з переваг цього одягу.

Думки шанувальників щодо нового стилю знаменитості розділилися. Багато хто підтримав Євгена, наголосивши, що тому досить органічно пасує спідниця і, незважаючи на те, що цей елемент одягу звикли бачити в жіночому гардеробі, кулінар виглядає все одно мужньо, а головне – стильно.

"Ви дуже надихаєте, тому що готуєте, фарбуєте нігті і носите спідницю, при цьому все одно виглядаєте мужньо", "Від мене лайк. Це підкреслює і виражає особистість Євгена, його неординарність і власне бачення стилю", "Це класно! Немає чоловічого чи жіночого одягу! Колись жінка в штанах була екзотикою, а зараз це ок. Тому чоловіки у спідницях – теж ок", "В арабських країнах чоловіки цілий рік ходять у сукнях і нікому навіть на думку не спадає, що це не чоловічий одяг", "Ви стільки зробили для України та нашого борщу, що можете носити будь-що. Мені подобаються експерименти. І чому спідниця – це такий шок для всіх? Їх носили і досі носять чоловіки у багатьох країнах, у тому числі і європейських ", – залишали коментатори.

Інші інтернет-користувачі заявили, що їм такі експерименти не симпатизують. Вони писали, що чоловіки у спідницях – "це не норм".

Втім, більшість коментаторів зійшлися на тому, що якщо для їхнього світогляду, включаючи модні уподобання, щось здається неприйнятним, то це зовсім не означає, що інші повинні підлаштовуватися під чужі стандарти.

Як писав OBOZREVATEL, раніше Клопотенко опинився на обкладинці престижного американського журналу Time разом із президентом України Володимиром Зеленським, коли того визнали людиною року разом із "українським духом". Кулінар зізнався, що для нього ця подія – немов другий день народження.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Злата Огнєвіч розповіла, де зараз її батько, який відмовився покидати Україну після 24 лютого 24 апреля 2024

Міг відпочивати на пенсії, але обрав фронт. Злата Огнєвіч розповіла, де зараз її батько, який відмовився покидати Україну після 24 лютого Він рятує військових на гарячому напрямку

Єфросиніна прокоментувала конфлікт із Горбуновим 24 апреля 2024

З телеведучим Юрієм Горбуновим Марію Єфросиніну пов'язують щонайменше 5 років роботи в прямому ефірі ранкового шоу "Підйом" на Новому каналі. Але кілька років тому між ними стався конфлікт, після якого колишні колеги перестали спілкуватися.

Найвідоміші "голі сукні" зірок: Кардашян у стилі Монро, Сайрус та Ратаковскі у сіточці (фото) 24 апреля 2024

Клейка стрічка замість суконь – легко! 2022 року в межах Тижня моди у Нью-Йорку відбувся показ шоу Black Tape Project, де замість вбрань на моделях був звичайний скотч. Оголені дівчата впевнено дефілювали подіумом, немов на них були справжні сукні.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Дзюбанчук 0.9
Дзюбанчук

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше