Олю Полякову розкритикували за поїздку на Лазурове узбережжя, де співачка розважатиме "хороших росіян"

19 апреля 2024

Українську співачку Олю Полякову розкритикували через запланований захід на Лазуровому узбережжі в кінці квітня, який зірка влаштує спільно з друзями – так званими "хорошими росіянами". Мова йде про російського підприємця Євгена Чичваркіна, який образився на пропозицію президента України заборонити в’їзд громадянам Росії до країн заходу, та блогерку Ніку Білоцерківську, яку засудили до 9 років ув'язнення за "поширення фейків" про російську армію.

Разом вони запланували благодійні вечері з розважальною програмою на Лазуровому березі Франції. Про це Чичваркін і Білоцерківська нагадали в Instagram.

За словами організаторів, кошти, виручені з заходу, передадуть Україні. Проте не на потреби української армії, а на медичне обладнання.

"Збори таємні, але якщо хочете, то ми чи один із фондів можемо вам публічно подякувати з радістю. Україна гостро потребує медичної підтримки, російські бомби вбивають і калічать людей щогодини, не те що щодня. А життя продовжується. І діти народжуються. І не завжди вчасно. Ви можете врятувати людей – великих і маленьких – можете вилікувати, можете полегшити страждання та біль сотням з одного квитка, а ми вас смачно нагодуємо. І напоїмо. І заспіваємо. Точніше, Оля заспіває", – йдеться в пості.


І хоч більшість українців подякували їм за ініціативу, в коментарях також поставили під сумнів щирість зірок. Зокрема, згадали, що Чичваркін підтримував співзасновників концерну "Альфа-Груп" Михайла Фрідмана і Петра Авена. 10 березня їх розпорядилися виключити зі списків санкцій ЄС.

"Чому я не вірю, що ви не заробляєте на цих вечерях? У благодійність гостей вірю, а вам не вірю взагалі. Ви просто заробляєте на війні", "Фрідман з Авеном, сподіваюсь, регулярно все оплачують", "Бігти на бік спонсорів тероризму – це великий патріотизм", – написали в коментарях.


Вечері організують 25-26 квітня. Ціна за участь – 10 тисяч євро. До слова, це не вперше Чичваркін влаштовує подібні заходи. Минулого разу до нього приєдналася акторка Чулпан Хаматова. Кошти, зокрема, повинні були спрямувати на оплату 3000 турнікетів cat gen 7 для військових ЗСУ.

Раніше OBOZ.UA писав, що Чичваркін міркував про те, що Росія може "віддати" та "не віддати" Україні, якщо до влади прийшов би нині покійний Олексій Навальний.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Друк журналів типографія 2 мая 2024

Обираючи друк журналу типографія, ретельно вивчайте усі аспекти її діяльності. Досвід, технології, портфоліо та цінова політика є ключовими критеріями, на які варто звернути увагу.

Діти не доживають до підліткового віку: у світі б'ють на сполох через маловивчений вид деменції 2 мая 2024

Наразі відчувається брак клінічних досліджень дитячої деменції.

Принц Вільям розповів про стан Кейт Міддлтон, яка бореться з раком 2 мая 2024

"У нас все добре". Принц Вільям розповів про стан Кейт Міддлтон, яка бореться з раком Він відповів на занепокоєння шанувальників

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Эпицентр 0.5
Эпицентр

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше