Стали відомі наслідки вибуху у Єревані - п'ятеро загиблих, 20 зникли безвісти

16 августа 2022

У столиці Вірменії жертвами сильного вибуху в торговому центрі Сурмалу в неділю, 14 серпня, стали п'ятеро людей. Про це інформує Радіо Азатутюн.
 
Як зазначено, усі загиблі середнього віку.
 
При цьому повідомляється, що ще 19 людей вважаються зниклими безвісти. Крім того, 61 особа отримала травми, 24 з них госпіталізовано.

За фактом вибуху відкрито кримінальну справу за двома статтями - порушення правил або вимог пожежної безпеки, що спричинило необережність смерть людини або інші тяжкі наслідки, і порушення правил або вимог зберігання, обліку, перевезення, доставки або використання легкозаймистих або горючих матеріалів, що спричинило необережність смерть людини чи інші тяжкі наслідки.
Причини події поки що не встановлено.
Нагадаємо, за попередніми даними, у ТЦ, імовірно, спалахнув і вибухнув склад для феєрверків та салютів.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Меган Маркл запідозрили в "апгрейді" обручки від принца Гаррі 26 апреля 2024

У мережі запідозрили, що герцогиня Сассекська Меган Маркл здійснила недешевий "апгрейд" однієї зі своїх прикрас. Ідеться про обручку, з котрою в 2016-му році їй освідчився принц Гаррі.

Як зробити успішні ставки на CS:GO: експертні поради 26 апреля 2024

CS:GO (Counter-Strike: Global Offensive) - це не лише популярна відеогра, але й величезна індустрія ставок, що привертає увагу мільйонів гравців та шанувальників кіберспорту

Періс Хілтон у рожевому міні зі шлейфом показалась на власному івенті 26 апреля 2024

Американська світська левиця та діджейка Періс Хілтон була амбасадоркою рожевого кольору задовго до шаленої популярності стрічки "Барбі". Вкотре королева гламуру нагадала про це появою на власному івенті з нагоди запуску лінійки косметики.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше