Викрав у Києві авто, щоб продати його на запчастини: підозрюють рецидивіста

22 сентября 2024

Правоохоронці Києва затримали зловмисника, який викрав у киянина автівку та здав її на запчастини. Для того, щоб залишитись непоміченим, 49-річний мешканець Чернівців змінив номерні знаки на машині та поїхав до іншої області, де виручив за неї 3 тисячі доларів.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Підозрюваному загрожує до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як розповіли правоохоронці, до них звернувся киянин і повідомив про викрадення автомобілю Toyota.

"Ми провели першочергові оперативні заходи та встановили рух викраденої автівки. Як виявилось, зловмисник, маючи такий самий транспортний засіб, змінив номерні знаки викраденої автівки на власні та виїхав до іншої області, де продав автомобіль на запчастини за три тисячі доларів, видаючи його за свій. Завдяки злагодженій роботі всіх оперативних служб, ми встановили місцезнаходження автомобіля, який вже був у розібраному стані та вилучили речові докази", – розповіли в пресслужбі.

Зловмисника знайшли та затримали – ним виявився раніше судимий за аналогічні злочини 49-річний мешканець Чернівців. Йому повідомили про підозру, а суд обрав чоловіку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві судитимуть чоловіка, який, за інформацією слідства, викрав скутер. Зловмисник попросив у власника сфотографуватися на двоколісному транспорті, але коли сів на нього, то одразу поїхав у невідомому напрямку.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Дружина міністра Михайла Федорова романтичними фото привітала його з олов'яним весіллям 22 сентября 2024

Дружина міністра цифрової трансформації України Михайла Федорова, дизайнерка Анастасія Федорова привітала його з річницею шлюбу та показала спільні атмосферні фото.

Країни Балтії та Польща закликали відмовитися від скрапленого газу з РФ 22 сентября 2024

Термінали ЗПГ мають виконати свою початкову мету: урізноманітнити маршрути імпорту газу і дозволити ЄС припинити постачання газу з Росії, а не навпаки.

Відома американська журналістка зізналася, що крутила роман з 70-річним Кеннеді-молодшим 22 сентября 2024

Політичну журналістку американського видання New York Magazine Олівію Нуцці відправили у відпустку (тобто відсторонили) після того, як стало відомо про її "особисті стосунки" з 70-річним політиком.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Отзыв 5.0
Отзыв

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше