У Києві на хабарах від ухилянтів викрили заступника керівника лікарні Міноборони

4 февраля 2023

У Києві співробітники СБУ викрили заступника керівника Центральної військово-лікарської комісії Міноборони на одержанні хабарів від ухилянтів. У нього під час обшуків вилучили готівки у різній валюті на суму еквівалентній понад 5 млн грн.

Про це повідомили в пресслужбі Служби безпеки України. Зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

"Служба безпеки спільно з ДБР викрила на системній корупції заступника начальника Центральної військово-лікарської комісії Міністерства оборони України. Посадовець налагодив злочинний механізм отримання грошей від громадян призивного віку. За різні суми хабарів він "пропонував" чоловікам ухилитися від проходження строкової військової служби в умовах воєнного стану", – розповіли в пресслужбі.


Співробітники СБУ задокументували факт вимагання 5 тис. дол. з призовника. За ці гроші зловмисник обіцяв чоловіку сприяти у видачі висновку комісії про непридатність до військової служби за станом здоров’я. В подальшому його мали зняти з обліку у військкоматі.


"Правоохоронці задокументували факт передачі першої частини неправомірної вигоди у розмірі 2,5 тис. дол. Співробітники Служби безпеки викрили посадовця на робочому місці під час одержання другої частини хабаря", – уточнили в пресслужбі.

Під час обшуків за місцем роботи та дома у посадовця виявили велику кількість валюти, еквівалентну понад 5 млн грн. Зловмиснику повідомили про підозру в одержані неправомірної вигоди (частина 3 статті 368 ККУ).



Як повідомляв OBOZREVATEL, Голову Харківського окружного адмінсуду Ольгу Панченко спіймали на хабарі під час спроби підкупити іншу суддю. Вищий антикорупційний суд призначив їй покарання у вигляді п'яти років позбавлення волі.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Мама Камалії в шкіряному луці провела дочку до Англії 3 мая 2024

Співачка Камалія, чиї доньки, 10-річні двійнята Арабелла і Мірабелла наразі мешкають зі своїм татом Мохаммадом Захуром у Лондоні, вирушила їх навідати.

Кендалл Дженнер розказала про догляд за обличчям і показала весняний мейк 3 мая 2024

Американська супермодель Кендалл Дженнер розказала про секрети і лайфхаки своєї б'юті-рутини.

Стало відомо, що насправді відбувається з Брітні Спірс і чому епатажна зірка вкотре видалилась з Instagram 3 мая 2024

Що насправді відбувається з Брітні Спірс і чому епатажна зірка вкотре видалилась з Instagram Фанати ширять чутки про скрутне становище співачки

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

SKSDESIGN 1.0
SKSDESIGN

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше