Вилучили з підпільних складів на Київщині: СБУ та НПУ передали ЗСУ комплектуючі до ППО

20 июня 2024

СБУ та Нацполіція передали до Збройним силам України понад 3,5 тис. комплектуючих до ППО. Їх було вилучено з підпільних складів на Київщині

Про це повідомили в пресслужбах Служби безпеки України та НПУ. Зловмисникам загрожує до 12 років тюрми з конфіскацією майна.

"Служба безпеки спільно з Національною поліцією передали на потреби Збройних Сил України велику партію запчастин для важкого озброєння. Мова йде про понад 3,5 тис. комплектуючих для зенітно-ракетних комплексів ППО та артилерійських систем, а також двигунів для бронемашин. Усе це обладнання було вилучено з двох підпільних ангарів, які правоохоронці виявили на Київщині", – йдеться в повідомленні.





За даними слідства, нелегальні склади належали топменеджменту місцевої компанії, яка займається торгівлею спеціалізованим обладнанням для ракетно-артилерійського озброєння та бронетехніки. Зловмисники планували продати комплектуючі як необліковану продукцію без внесення даних до звітної документації.


 



Тоді завдяки оперативному реагуванню СБУ оборудку було завчасно викрито і заблоковано. Наразі триває розслідування для встановлення всіх обставин злочину та притягнення винних до відповідальності.





"Нагадаємо, що у серпні 2023 року правоохоронці викрили цих же фігурантів на спробі продажу 80 танкових двигунів до ЗСУ за втричі завищеною вартістю", – додали в пресслужбі.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Дніпрі співробітники Служби безпеки України запобігли серії підпалів автівок військовослужбовців. Зловмисниками виявилися підлітки, що готувалися до виконання замовлення спецслужб РФ.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У РФ заявили про атаку дронів та пожежу у Ростовській області 27 сентября 2024

Пожежа в районі міста Новошахтинськ була досить сильною, вона спалахнула в мікрорайоні Нова Соколовка біля ЛЕП.

У Росії сталася авіакатастрофа з депутатом на борту 27 сентября 2024

Напередодні у регіоні зник приватний гелікоптер Robinson R44, який прямував із села Бичаче до селища Карандашевська Приморського округу.

Гарріс випередила Трампа у шести ключових штатах 27 сентября 2024

Гарріс на сім відсоткових пунктів випереджає Трампа у Неваді, на п'ять - у Пенсильванії на три - в Аризоні та Мічигані.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше