Вимагали $12,5 тис. неіснуючого боргу та погрожували розправою: у Києві затримали двох зловмисників

24 сентября 2024

У Києві правоохоронці затримали двох зловмисників, які, за інформацією слідства, вимагали у чоловіка 12 500 доларів США неіснуючого боргу. У разі відмови вони погрожували розправою потерпілому.

Про це повідомили в пресслужбі Київської міської прокуратури та у відділі комунікації столичної поліції. Підозрюваним загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

"Згідно з матеріалами слідства, підозрювані вимагали у 34-річного киянина 12 500 доларів США. Чоловік надавав їм IT-послуги і ці гроші отримав, з його слів, як оплату своєї роботи. Подальша співпраця не склалася, тож йому заявили, що отримані гроші – борг і він має його повернути до певних дат двома частинами. У разі незгоди чоловіку погрожували фізичною розправою", – розповіли в пресслужбі.


Зловмисників затримали під час отримання 11,5 тис. доларів США. Раніше правоохоронці задокументували передачу 1 тис. доларів США як погашення "боргу".


Затриманим чоловікам, 53 та 52 років, повідомили про підозру у вимаганні з погрозою насильства, вчиненого за попередньою змовою групою осіб, в умовах воєнного стану. Суд обрав затриманим запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внести заставу у 454 тисячі гривень.




Як повідомляв OBOZ.UA, правоохоронці Києва затримали на гарячому працівницю Південного кладовища за вимагання хабаря. За інформацією слідства, жінка отримала 1 тисячу доларів США за виділення місця для поховання.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Кіт подолав 1500 км і повернувся додому через два місяці після зникнення 24 сентября 2024

Через 61 день після того, як тварина зникла, пара отримало повідомлення, що її знайшли в місті Розвілл, приблизно за 450 кілометрів від дому.

Синусит: що це, причини, симптоми, діагностика та лікування 24 сентября 2024

Синусит: що це, причини, симптоми, діагностика та лікування

Цей напій п’ють щодня, та мало хто здогадується про його користь для здоров’я 24 сентября 2024

За допомогою цього напою можна захиститися від захворювання на рак, зміцнити серце та призупинити процеси старіння.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Чепелева Юлия ФОП 0.8
Чепелева Юлия ФОП

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше