Вимагали хабаря за позитивні висновки щодо якості продуктів: на Київщині на гарячому затримали посадовців

30 июня 2024

У Київській області правоохоронці на хабарі затримали службовців держпідприємства. Зловмисники вимагали гроші за позитивні висновки щодо якості продуктів.

Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомив перший заступник керівника прокуратури Київщини Андрій Сваток. Підозрюваним загрожує до 10 років позбавлення волі.

"Викрито службовців держпідприємства під час отримання хабаря за позитивні висновки щодо якості продуктів. За 105 тисяч гривень начальник структурного підрозділу та провідний інженер випробувальної лабораторії державного підприємства "Київоблстандартметрологія", що належить до сфери управління Міністерства економіки України, обіцяли провести лабораторні випробування та видати директору товариства дозвільні документи, необхідні для реалізації продуктів харчування", – розповів Сваток.

Як уточнили в пресслужбі Київської обласної прокуратури, службовців затримали на гарячому – під час одержання коштів від директора товариства.


За фактом одержання неправомірної вигоди відкрито кримінальне провадження, а зловмисникам повідомлено про підозру. До суду скеровані клопотання про обрання їм запобіжних заходів.

Як повідомляв OBOZ.UA, поліцейські Києва затримали адвокатку, яка підбурювала свого клієнта дати хабаря слідчому нібито за закриття кримінального провадження. "Угоду" зловмисниця оцінила в 30 тисяч доларів США.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Діджейка Нана показала те, що ніколи не вийде з моди. Відео 2 июля 2024

Діджейка Нана або Анастасія Кумейко розповіла своїм підписникам про те, що, на її думку, ніколи не вийде з моди.

Росія спробує за чотири роки відтворити застарілі західні чипи - ЗМІ 2 июля 2024

The Moscow Times зазначає, що йдеться про мікросхеми з топологією 65 нм, які були винайдені ще в 2005 році.

Томмі Лі, Кід Рок, Рік Саломон та інші: усі чоловіки секс-символа 90-х Памели Андерсон, якій виповнюється 57-років 2 июля 2024

Найвідоміша модель Playboy і секс-символ Памела Андерсон мала досить бурхливе особисте життя. Чого тільки вартує її перший офіційний шлюбі із Томмі Лі: домашнє насильство, захворювання на гепатит С, скандал із секс-відео. І це лише початок.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Apsen Diamond 5.0
Apsen Diamond

Отзывов: 1

Попіль Ольга 5.0
Попіль Ольга

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше