Вимагав $3,5 тис. за підключення кооперативу до електромережі: у Києві судитимуть експосадовця "Укрзалізниці"

14 августа 2024

У Києві судитимуть колишнього керівника одного з підрозділів "Укрзалізниці". За інформацією слідства, він вимагав 3550 доларів США за підключення кооперативу до електромережі.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

"Нагадаємо, у серпні минулого року порушник, перебуваючи на посаді начальника одного з підрозділів "Укрзалізниці", вимагав та надалі отримав неправомірну вигоду у вирішенні питання щодо підключення автомобільного кооперативу в Київській області до електричних мереж акціонерного товариства "Укрзалізниці", – розповіли в пресслужбі.

Зловмисника затримали під час передачі йому хабаря у сумі 3 550 доларів США. Наразі слідство за цим фактом завершено, а обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті.

Нагадаємо, у Києві правоохоронці за сприяння міністра енергетики затримали заступника міністра та його спільників у підозрі в хабарництві. Вони вимагали 500 тисяч доларів США за вивезення гірничого обладнання з прифронтових районів Донеччини. За інформацією джерел OBOZ.UA, посадовцем виявився Олександр Хейло.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві за підозрою в хабарництві затримали начальника відділу столичного управління Держпродспоживслужби. За інформацією слідства, посадовець вимагав 3 тисячі доларів за видачу актів про фіктивну дезінфекцію.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Аліна Гросу вперше прокоментувала скандал із "дипломатичною посадою" та пояснила, чим займається у США 28 сентября 2024

Аліна Гросу вперше прокоментувала скандал із "дипломатичною посадою" та пояснила, чим займається у США Співачка розвіяла чутки, які ширилися мережею

Лікарі назвали найкращі спеції до кави, які омолоджують організм і знижують холестерин 28 сентября 2024

Лікарі стверджують, якщо додати до улюбленого вранішнього напою деякі спеції, то можна зробити його значно кориснішим для здоров'я.

Стало відомо, чому буряк важливо додати до раціону кожної людини 28 сентября 2024

Цей універсальний і поживний бульбовий овоч є чудовим доповненням до будь-якої дієти.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФитКервс 5.0
ФитКервс

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше