Вимагав у водія везти до кордону із Білоруссю: під Києвом пасажир підірвав у машині гранату

21 июня 2024

У Бучі Київської області в п’ятницю, 21 червня, невідомий чоловік вимагав від власника авто везти його до кордону із Білоруссю, а після відмови підірвав гранату. Внаслідок вибуху сам він загинув, а водій встиг відбігти на безпечну відстань.

Обставини та причини події встановлять слідчі. Про це OBOZ.UA повідомили в пресслужбі поліції Київщини.

За словами правоохоронців, вони отримали повідомлення про вибух у Бучі від місцевої мешканки.

"Як попередньо встановили правоохоронці, до 59-річного водія автомобіля КІА у машину сів невідомий чоловік та погрожуючи гранатою вимагав відвезти його на кордон із сусідньою державою. Водій встиг покинути авто, в цей час невідомий підірвав боєприпас. Чоловік загинув на місці. Водій тілесних пошкоджень ушкоджень не зазнав". – розповіли в поліції.



На опублікованому в мережі відео можна дізнатися про подію від водія машини. За його словами, він підвозив пасажира і якоїсь миті той став вимагати, щоб його відвезли на кордон. Водій додав, що свою вимогу чоловік супроводжував словами "Мені втрачати нема чого".

Як повідомляв OBOZ.UA, у понеділок, 17 червня, у Сквирській громаді сталась надзвичайна подія. Чоловік підірвав гранату на вулиці, поранивши себе та місцеву жительку.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Як зробити водопровідну воду безпечною та смачною 22 октября 2024

Пити воду щодня в достатній кількості — це головна умова хорошого самопочуття та міцного здоров’я. Проте рідина в крані, що надходить в дім від централізованого водопостачання, далека від ідеальної за складом

Український блог мультимовний "ED": про цікаве в одному місці 16 октября 2024

Сьогодні користувачі хочуть отримувати доступ до знань та цікавинок із різних куточків світу, але на зручних для них мовах. Саме такий підхід пропонує мультимовний український блог "ED"

Как эффективно избавиться от алкоголизма? 16 октября 2024

Алкоголизм – серьезная проблема, как для самого алкозависимого, так и для членов его семьи. Прежде всего, важно понять, что алкогольная зависимость – это не просто дурная привычка, это упорное заболевание

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Красная Наталия 5.0
Красная Наталия

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше