alyona alyona впала під час генеральної репетиції на сцені Євробачення. Відео

8 мая 2024

Під час генеральної репетиції конкурсанток alyona alyona і Jerry Heil на сцені пісенного конкурсу "Євробаченні-2024" у Мальме стався неприємний інцидент.

Посеред виступу реперка alyona alyona впала і травмувалася.

Як пояснила співачка, причиною падіння став елемент її костюму – трикілограмова кольчуга, на яку вона ненароком наступила.

На щастя для виконавиці, інцидент минув без серйозних травм.

"Все нормально. У мене кольчуга після репетицій стала довшою, ніж була, тому що вона тягнеться. Я не очікувала, що наступлю на неї. Один зламаний ніготь, подряпане коліно й трохи порваний костюм – ще нічого не значить.

Я встала й пішла зачитувати реп. Будь-яка українська жінка так і зробила б. Я встану і піду зачитаю ще краще, бо я вже маю досвід, як впасти і встати. Все нормально, дякую за турботу", - прокоментувала alyona alyona в Telegram-каналі.

До речі, у грудні минулого року зі співачкою Jerry Heil також стався нещасний випадок під час концерту в Тернополі, - зірка отримала травми внаслідок падіння в оркестрову яму.

На відео співачка показала відразу два падіння.

Нагадаємо, вже сьогодні, 7-го травня стартує перший півфінал пісенного конкурсу. Пряму трансляцію можна буде побачити на телеканалі Суспільне Культура. alyona alyona і Jerry Heil представлятимуть Україну з піснею "Maria & Teresa" під номером 5.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Під Києвом п’яний водій легковика збив 8-річного хлопчика 19 мая 2024

Під Києвом п’яний водій легковика збив 8-річного хлопчика. Подробиці та фото Чоловіку загрожує до трьох років позбавлення волі

Єва Лонгорія, Емма Стоун та Ума Турман вразили образами на хіднику Каннського кінофестивалю. Фото 19 мая 2024

На 77-му Міжнародному Каннському кінофестивалі 17 травня відбулася прем'єра фільму "Види доброти" з 35-річною Еммою Стоун у головній ролі. На хідник вийшло чимало зірок у ефектних образах.

Фахівці пояснили, чому не можна носити телефон близько до тіла 19 мая 2024

Чому не можна носити телефон близько до тіла?

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Мед -сервіс 1.4
Мед -сервіс

Отзывов: 1

Вадим 5.0
Вадим

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше