Винищувачі США перехопили два бомбардувальники РФ в районі Аляски

21 апреля 2023

У США виявили і перехопили два російські стратегічні бомбардувальники Ту-95, які діяли в розпізнавальній зоні ППО Аляски. Про це йдеться у повідомленні Командування повітряно-космічної оборони Північної Америки (NOPAD).

Зазначається, що інцидент стався 17 квітня. Російські літаки залишалися в міжнародному повітряному просторі і не заходили до суверенного повітряного простору США чи Канади.

Російські Ту-95 були перехоплені винищувачами F-16, F-22, KC-135 Stratotankers та E-3 AWACS.

"Така активність Росії у північноамериканській ADIZ відбувається регулярно і не розглядається як загроза чи провокація", - уточнили у NORAD.

Нагадаємо, днями поблизу повітряного простору НАТО над Балтійським морем британські та німецькі винищувачі Typhoon перехопили два російські винищувачі та літак-розвідник.

На початку квітня румунські F-16 у повітряному просторі країн Балтії перехопили два російські винищувачі Су-27.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Де купити корпус для підшипника? 11 октября 2024

Корпус являє собою спеціальний технологічний вузол, в який встановлюється підшипник. Він використовується для фіксації в заданому положенні валів обертання машин та виробничих механізмів

Сколько электроэнергии расходует кондиционер 12 BTU? 10 октября 2024

Узнайте, сколько электроэнергии потребляет кондиционер 12 BTU. Разбор факторов, влияющих на энергопотребление, советы по экономии и ответы на частые вопросы.

Перший айфон: рік випуску 8 октября 2024

Перший iPhone — пристрій, який змінив хід історії мобільних технологій, був випущений 29 червня 2007 року компанією Apple. Це був не просто черговий телефон, а революційний продукт

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

5 роддом  
5 роддом

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше