Виправдовував збройну агресію РФ та збував наркотики: у Києві судитимуть росіянина-нелегала

21 февраля 2024

У Києві судитимуть громадянина РФ, який виправдовував збройну агресію країни-терориста Росії. Крім того, він займався збутом наркотиків шляхом закладок.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції та пресслужбі Київської міської прокуратури. Обвинувачуваному загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За словами правоохоронців, у грудні 2023 року вони викрили 25-річного росіянина, який виправдовував збройну агресію РФ проти України.

"Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що фігурант не маючи жодних дозвільних документів незаконно перебував на території України. Фігурант мав в телефоні відеозаписи, де на фоні зруйнованих будинків в Київській області підтримував збройну агресію рф та схвалював злочинні дії агресора, які разом з відповідними висловлюваннями надсилав в одну із закритих груп в месенджері", – розповіли в пресслужбі.

Крім того, поліцейські встановили, що росіянин "працював" збувачем наркотиків, які продавав на території столиці шляхом закладок. Тоді йому повідомили про підозру в виправдовуванні збройної агресії РФ проти України, а також у збут особливо небезпечних наркотичних засобів. Наразі слідство за цими фактами завершено, а обвинувальний акт направлено до суду.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві правоохоронці на гарячому затримали чоловіка, який розповсюджував психотропи методом закладок, маскуючи їх під каміння та кору дерев. Під час обшуків у нього вилучили "товару" на майже 200 тисяч гривень.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Бассейн как элемент комфорта: основные компоненты 24 октября 2024

Установка и обслуживание бассейна — это процесс, который требует тщательного планирования и подбора качественного оборудования. Для создания полноценной системы необходим комплекс решений, который включает в себя фильтрацию, обогрев, дезинфекцию и другие элементы

Як вибрати комбінезон для дитини? 19 октября 2024

Мабуть, найоптимальнішим видом верхнього одягу для осінньо-зимового сезону можна вважати комбінезон, який лагідно огорне вашого малюка зі всіх боків і захистить його від опадів та вітру

Український блог мультимовний "ED": про цікаве в одному місці 16 октября 2024

Сьогодні користувачі хочуть отримувати доступ до знань та цікавинок із різних куточків світу, але на зручних для них мовах. Саме такий підхід пропонує мультимовний український блог "ED"

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

MadBid.com 5.0
MadBid.com

Отзывов: 5

Леново 5.0
Леново

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше