На Київщині жінка облила сина легкозаймистою рідиною та підпалила

16 июня 2024

У Білій Церкві Київської області затримали жінку, яка облила сина легкозаймистою рідиною та підпалила. Таким чином, за інформацією слідства, зловмисниця вирішила помститись родичу за схильність до алкоголю та вбити його.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Київщини. Підозрюваній загрожує до 15 років позбавлення волі.

За словами правоохоронців, до них звернулись лікарі, які повідомили, що в Білій Церкві в одній з квартир сталась пожежа, внаслідок якої 37-річний чоловік отримав опіки всього тіла.

"Поліцейські з’ясували, що загорання виникло через помсту. Матір прийшла до кімнати, де відпочивав її син, облила його легкозаймистою сумішшю та кинула підпалений сірник. Одяг чоловіка почав горіти, він прокинувся від болю та впав на підлогу. На крики про допомогу прийшла сусідка та допомогла загасити постраждалого. Згодом медики діагностували у нього 68% опіків всього тіла різного ступеню", – розповіли в пресслужбі.

За інформацією слідства, таким чином зловмисниця вирішила помститись родичу за схильність до алкоголю та вбити його. За цим фактом відкрито кримінальне провадження, а затриманій повідомили про підозру. Суд обрав жінці запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Білоцерківському районі Київської області чоловік під час сварки забив до смерті свою співмешканку. Щоб приховати злочин, зловмисник перев’язав тіло телевізійним  кабелем, накрив тіло целофановою плівкою та ковдрою та тримав тіло у будинку.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Угорщина ветує сім рішень Євросоюзу щодо України - ЗМІ 25 июня 2024

Financial Times зазначає, що Будапешт відверто зловживає правом вето, тому інші країни ЄС намагаються знайти спосіб обійти його.

"Велюр" поза карантином, день народження для Алли, виїзд у Таїланд та інше обличчя: видатні скандали нардепа Миколи Тищенка 25 июня 2024

Одіозний депутат, який раніше входив до складу партії "Слуга народу", 52-річний Микола Тищенко втрапив у черговий скандал. 20 червня у Дніпрі група осіб напала на ексбійця спецпідрозділу Kraken Дмитра "Сина" Павлова. У мережі почали писати, що це була охорона Тищенка і, власне, на оприлюднених відео було видно нардепа.

Гросу розповіла про розлад харчової поведінки та скільки калорій намагається споживати 25 июня 2024

Співачка Аліна Гросу не приховує, що її струнка фігура - не виграш у генетичній лотереї, а результат чималих зусиль. Зокрема дівчина змушена весь час обмежувати себе у калоріях. Ускладнює зірці завдання те, що вона має розлад харчової поведінки.

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше