Витяг ключі з кишені пенсіонера та виніс з квартири 6 400 доларів та 4 тисячі євро: у Києві затримали рецидивіста

22 мая 2024

Столичні правоохоронці затримали чоловіка, який обікрав квартиру 89-річного пенсіонера. Зловмисник непомітно витягнув з кишені літньої людини ключі від житла, а потім виніс звідти 6 400 доларів та 4 тисячі євро.

Про це повідомили в пресслужбах поліція Києва та Київської міської прокуратури. Підозрюваному загрожує до восьми років позбавлення волі.

За словами правоохоронців, до них із заявою про квартирну крадіжку звернувся 89-річний місцевий мешканець. Він повідомив, що невідома особа проникла до квартири звідки викрала його заощадження. Поліцейські встановили, що до злочину може бути причетний 43-річний уродженець Сумської області.


"Як з’ясувалось, фігурант слідкував за пенсіонером на вулиці та непомітно витягнув з його кишені ключі від квартири. Вже біля дверей, помітивши втрату, власник оселі пішов на пошуки ключів, а зловмисник в цей час проник до квартири, звідки виніс всі заощадження дідуся – 6 400 доларів та 4 тисячі євро. Підозрюваного затримали. Під час невідкладного обшуку за місцем його проживання  слідчі вилучили майже всю суму викрадених коштів, які повернули власнику", – уточнили в пресслужбі.




За процесуального керівництва Солом’янської окружної прокуратури міста Києва повідомлено про підозру 43-річному чоловіку за фактом крадіжки грошей, яка вчинена повторно, у великих розмірах, в умовах воєнного стану

"Зазначимо, що на розгляді Дніпровського районного суду міста Києва перебуває обвинувальний акт відносно цього ж чоловіка за фактом вчинення аналогічної крадіжки відносно 84-річної жінки", – додали в прокуратурі.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві судитимуть студента столичного вишу, який обікрав скриньку для збору грошей на ЗСУ. Свої дії зловмисник пояснив тим, що йому не вистачало на розваги.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Аль Пачіно засвітився на дні народження своєї молодшої на 54 роки пасії 28 сентября 2024

Нур Альфаллах та Аль Пачіно виховують спільну дитину

Аліна Гросу вперше прокоментувала скандал із "дипломатичною посадою" та пояснила, чим займається у США 28 сентября 2024

Аліна Гросу вперше прокоментувала скандал із "дипломатичною посадою" та пояснила, чим займається у США Співачка розвіяла чутки, які ширилися мережею

Українка з найбільшими у світі вилицями зізналася, яким оригінальним методом реагує на критику зовнішності 28 сентября 2024

"Чи багато в мене хейтерів? Повно!" Українка з найбільшими у світі вилицями зізналася, яким оригінальним методом реагує на критику зовнішності Анастасія Покрищук пояснила, чому уникає розмов про особисте життя в соцмережах

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 0.4
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше