Вкрав близько 230 тис. грн, подаровані молодятам на весілля: у Києві судитимуть охоронця будинку

25 июня 2024

У Києві судитимуть охоронця будинку, який викрав гроші господарів. Зловмисник забрав із шафи близько 230 тисяч гривень готівкою, подаровані молодятам на весілля.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Обвинувачуваному загрожує до восьми років позбавлення волі.

"Навесні цього року до поліції Києва звернулись мешканці приватного будинку у Подільському районі із повідомленням про те, що їх обікрали. Заявники розповіли правоохоронцям, що тривалий час були відсутні вдома, а коли повернулись – виявили зникнення близько 230 тисяч гривень, які були подаровані їм на весілля", – розповіли в пресслужбі.

Слідчі встановили, що до вчинення злочину причетний 43-річний охоронець будинку. Чоловік мав вільний доступ до помешкання, тому безперешкодно заходив до оселі господарів та упродовж восьми місяців викрадав зі схованки їх кошти, які в подальшому витратив на власні потреби.

Наразі слідство за фактом крадіжки, вчиненої в умовах воєнного стану, завершено, а обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві судитимуть жінку, яка скоїла квартирну крадіжку в Деснянському районі. Зловмисниця забрали з житла ювелірну прикрасу та телефон, за допомогою якого надалі розплатилась у магазині.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Марина Бех показалася з чоловіком на відпочинку в Карпатах. Фото 28 сентября 2024

Легкоатлетка Марина Бех поділилася на сторінці атмосферним контентом з відпочинку у горах. Спортсменка показалася на тлі гірських краєвидів.

Інна Мірошниченко показала йогу з 3-річним сином 28 сентября 2024

Дружина шоумена Тімура Мірошниченка, юристка та блогерка Інна замилувала своїм тандем-тренуванням із молодшим сином, 3-річним Марселем. Хлоп'я склало мамі компанію під час заняття йогою.

У Києві на Подолі зіткнулися два легковики: рятувальники деблокували з машин трьох постраждалих 28 сентября 2024

У Києві на Подолі зіткнулися два легковики: рятувальники деблокували з машин трьох постраждалих. Фото Обставини та причини аварії встановлять правоохоронці

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 0.4
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше