Влад Яма неочікувано повернувся в Україну та став на захист Потапа, якого також хейтили через "втечу" за кордон

4 июня 2023

Український хореограф Влад Яма, який останнім часом дедалі частіше стикається з хейтом з боку українців, неочікувано повернувся до України з Америки, де провів більше року. Артист "засвітився" на одній з телепередач та встав на захист продюсера Потапа, якого також критикують через "втечу" за кордон.

Фотографією з України Яма поділився в своєму Instagram-блозі. На ній він позував у синьо-жовтій футболці (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця стоірнки).

Про наміри повернутися до України хореограф публічно не розповідав. Як довго він залишатиметься вдома також наразі невідомо.

Влад Яма опублікував фото зі студії "Твій день з 1+1", де на ньому видно мікрофон, тож можна припустити, що скоро він зʼявиться на українських телеекранах. Знімок танцівник лаконічно підписав "Вдома".

Наступним постом на сторінці артиста став скриншот одного з повідомлень у мережі про те, що злість через нічні обстріли РФ українці виміщують на зірках. Зокрема, на Потапі, якого критикують за перебування за кордоном.

"Мені здається, дехто навіть думає, що Потап такий же небезпечний, як ракети. Звісно, ні", – підписав скриншот Яма.

Нагадаємо, що нещодавно українець "вляпався" в скандал, поширивши кадр у блозі на скляній дошці під час зйомок програми "Хто зверху". Він написав під фотографією: "Тримаємося" і нарвався на хейт.

Також суддю шоу "Танці з зірками" "рознесли" у мережі через вечірку в Маямі, яка мала російську назву. Цікаво, що захід був благодійним, і на ньому збирали кошти для України.

Як писав OBOZREVATEL, останнім скандальним вчинком Ями в США стала спроба передати ЗСУ валізу, яку його сусіди викинули на смітник. Докладніше про це – читайте тут.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Ілюзіоніста Девіда Копперфільда звинуватили у домаганнях 17 мая 2024

Ілюзіоніста Девіда Копперфільда звинуватили у домаганнях

Новий iPad Pro виявилося не так просто зігнути, незважаючи на його тонкий корпус 17 мая 2024

Новий iPad Pro виявилося не так просто зігнути, незважаючи на його тонкий корпус

Дженніфер Лопес укотре за 7 тижнів з'явилася на публіці без Аффлека - інсайдер розказав, що відбувається 17 мая 2024

Зіркове подружжя Дженніфер Лопес та Бен Аффлек, які ще рік тому були в очах фанатів ідеальною парою, здається, проходять кризу у стосунках.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Италия вогс 5.0
Италия вогс

Отзывов: 2

Роды 2.5
Роды

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше