У Києві затримали рецидивіста, який власноруч відкотив легковик у свій двір, щоб потім продати

7 октября 2024

У Києві раніше судимого чоловіка підозрюють у викрадені автомобіля. За інформацією слідства в Бортничах раніше судимий місцевий мешканець відкотив легковик з сусідньої вулиці на територію свого домоволодіння, щоб потім продати його.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За словами правоохоронців, вони отримали повідомлення про викрадення автомобіля на вулиці Івана Дяченка у столичних Бортничах. Чоловік розповів, що вранці виявив відсутність свого авто "Таврія", яке він припаркував  біля будинку.

"Машину знайшли на сусідній вулиці на території чужого домоволодіння. Згодом оперативники затримали власника будинку, який вночі самотужки відкотив транспортний засіб та в подальшому планував продати його. Ним виявився раніше судимий за грабіж та зберігання наркотичних речовин 34-річний киянин", – уточнили в пресслужбі.


За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом відкрито кримінальне провадження, а затриманому повідомили про підозру у скоєні злочину.

Як повідомляв OBOZ.UA, правоохоронці Києва затримали зловмисника, який викрав у киянина автівку та здав її на запчастини. Для того, щоб залишитись непоміченим, 49-річний мешканець Чернівців змінив номерні знаки на машині та поїхав до іншої області, де виручив за неї 3 тисячі доларів.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Подружжя біогакерів розсекретило, що робить, щоб дожити до 150 років 7 октября 2024

Вони поділилися розпорядком дня, якого дотримуються, щоб прожити довше.

Дмитро Яремчук розказав про невідоме з життя батька, непублічну маму та непрості стосунки з сестрою 7 октября 2024

"Нікому ще не казав, якими були останні слова тата". Дмитро Яремчук – про невідоме з життя батька, непублічну маму та непрості стосунки з сестрою Народний артист України дав інтерв’ю OBOZ.UA

Дружина Тайсона Ф'юрі показала нащадків в осінніх декораціях та відповіла на хейт підписників 7 октября 2024

Дружина британського боксера Тайсона Ф'юрі, Періс сфотографувала своїх дітей біля осінніх декорацій та нарвалася на хейт від підписників.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

MadBid.com 5.0
MadBid.com

Отзывов: 1

https://bactosfera.ua 5.0
https://bactosfera.ua

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше