Колега Ольги Фреймут розкрив несподівані подробиці про телеведучу, яка поїхала від війни за кордон з чоловіком та дітьми

11 мая 2024

Телеведучий Слава Соломка вважає, що його колега, телеведуча Ольга Фреймут, яка з війною знайшла з родиною тимчасовий прихисток у Великій Британії, не повернеться в Україну.

В інтерв’ю OBOZ.UA Соломка розповів, як ставиться до того, що колишня головна "ревізорка" країни Ольга Фреймут виїхала з України не лише з дітьми, а й із чоловіком.

"Як я можу ставитися? Люди ухвалили рішення виїхати, – каже телеведучий Соломка. – Чи подобається мені це? Не подобається. Я вважаю, що українці зараз мають бути в Україні. Але вона боїться – це її право, і якоюсь мірою Олю можна зрозуміти. Окрім того, не виключно, що вона не бачить майбутнього в Україні. Це теж її право. Думаю, вона поїхала назавжди. Мені здається, ніколи вже не повернеться. І не тільки Оля".

"Я вважаю, що більшість публічних людей, які виїхали, вже не повернуться додому, – додав Соломка. – Вони ухвалили для себе це рішення. А от чи будуть там щасливі – це запитання. Я б не був. У плані професійної реалізації ніяку іншу державу, окрім України, я не бачу. У мене навіть думки не було їхати кудись з Києва. Коли все почалося, бачив, що всі виїжджають, виїжджають, виїжджають. Набрав маму: "Ти хотіла б, щоб я тебе кудись вивіз?". А вона мені: "Ти що, здурів? Нікуди не хочу їхати". Я аж видихнув".

Раніше Слава Соломка розповів пресі про те, що Ольга Фреймут виїхала за кордон не лише з двома дітьми, а ще й з чоловіком Володимиром Локотком.. Це сталося під час благодійного заходу переможниці "Танців з зірками" Ілони Гвоздьової.

Колишній генеральний директор Нового каналу, який залишив свою посаду у березні 2019 року, ймовірно до цього часу має російське громадянство. Локотко вчився в одному з московських вишів. Також він є випускником Школи телебачення "Останкіно". Володимир почав свою кар'єру в Україні в 2006 році. До цього працював у Москві, зокрема, в компанії "Газпром Медіа".

Раніше тележурналістка розповідала в інтерв’ю, що в лютому 2022 року на святкування свого 40-річчя вона полетіла в Прованс лише з двома дітьми – сином Валерієм і донькою Євдокією, а чоловік залишився у Києві. Згодом Фреймут, за її словами, переїхала до Лондона, де знайшла роботу – писала щотижневу колонку про Україну для газети Sunday Express. Як зараз живе телеведуча – невідомо. Старша донька Фреймут, Злата Мітчелл, мешкає і навчається в Америці.

Раніше OBOZ.UA писав, що в липні минулого року телеведуча Фреймут уперше після повномасштабного вторгнення приїздила до України. Ольга планувала провести лекцію "Манери під час війни. Доброта як зброя" у Львові. Багатьом інтернет-користувачам це здалося недоречним, особливо з огляду на те, що Фреймут не перебуває в Україні, охопленій війною.

Повне інтерв’ю із Славою Соломкою читайте на OBOZ.UA завтра, 11 травня.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Стало відомо, як природні аромати впливають на наше тіло та розум 28 сентября 2024

Аромати мають певний вплив на наше фізичне та психічне самопочуття.

Соловій повідомила рішення суду щодо її скандального висловлювання в Чорноморську 28 сентября 2024

Скандальна історія навколо співачки Христини Соловій та її липневого виступу в Чорноморську, де вона нецензурно висловилася щодо старої назви міста, Іллічівськ, схоже, офіційно завершилася.

Цюрихський кінофестиваль скасував показ "Росіян на війні", але МЗС України не повністю задоволене 28 сентября 2024

Цюрихський кінофестиваль скасував показ "Росіян на війні", але МЗС не повністю задоволене: що ще вимагає Україна Витвір пропагандистів змагатиметься за номінацію

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 0.5
FitCurves

Отзывов: 1

Good-Harvest.UA 5.0
Good-Harvest.UA

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше