Спартак Суббота освідчився 24-річній дівчині: який вигляд має обраниця скандального афериста

17 апреля 2024

Скандальний "психотерапевт" Спартак Суббота, у минулому відомий як учасник "Подкаст терапії" з Євгеном Яновичем, освідчився своїй обраниці та розсекретив її імʼя. Блогер вирішив повʼязати своє життя з 24-річною Єлизаветою Комар.

Дівчина, як помітно по її Instagram, захоплюється фотографуванням і моделінгом. Про плани одружитися вони розповіли в stories.

Єлизавета показала фото з обручкою та написала: "Так", а поруч залишила позначку свого нареченого. Він це перерепостив, повідомляючи своїм 150 тисячам підписників новину.

Жодних подробиць про роман 32-річного "психолога" та українки немає ні в ЗМІ, ні в їхніх блогах. Однак можна припустити, що обраниця Спартака Субботи приїхала до столиці з Дніпра, адже в її профілі є багато фото з геолокацією цього міста, датованих різними роками.

З підписниками дівчина ділилася, що дуже любить фотографувати, а також кадрами зі своїх тематичних фотосесій у Києві та Дніпрі. До слова, 14 квітня модель святкувала день народження, тому, можливо, пропозиція руки та серця від Субботи була приурочена до 24-річчя або зроблена наступного дня.


Білявка слідкує за своєю фігурою, займається в спортзалі, танцює, любить подорожувати Україною та за кордоном. Минулого літа, наприклад, українка відпочивала в Парижі та Барселоні.


Нагадаємо, навесні 2023 року, коли шоу "Подкаст терапія" зі Спартаком Субботою у ролі експерта було на піку популярності, українці запідозрили його в брехні. Як виявилося, він не вчився в університеті Богомольця, як стверджував до цього. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

Раніше OBOZ.UA писав, що Суббота повернувся з новим проєктом. YouTube-канал терапевта має назву "Самое Время". Особливістю лекцій є те, що вони ведуться виключно російською мовою.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Дивіться і ностальгуйте: 15 років тому Samsung випустила перший телефон на Android 30 апреля 2024

15 років тому Samsung випустила перший телефон на Android

Вимагав хабар за дозволи на вивезення тварин за кордон: у Києві на гарячому затримали посадовця 30 апреля 2024

Вимагав хабар за дозволи на вивезення тварин за кордон: у Києві на гарячому затримали посадовця. Фото Підозрюваному загрожує до десяти років позбавлення волі

Співачка Настя Каменських нарешті випустила кліп на пісню "Moloko" 30 апреля 2024

Співачка Настя Каменських нарешті випустила кліп на пісню "Moloko", який до цього несамовито піарив у своїх соцмережах її чоловік і продюсер Потап.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

A-Play 5.0
A-Play

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше