Заплакана alyona alyona повідомила про смерть близької людини

26 марта 2024

Українська реперка alyona alyona розповіла про трагедію, пов'язану з її близькою людиною. У віці 32-х років з життя пішла подруга виконавиці Світлана, з якою вони разом навчалися у Переяслав-Хмельницькому державному педагогічному університеті.

Про це зірка повідомила в Insta-stories. Засмучена alyona alyona вийшла в соцмережі зі столичного центрального вокзалу, сказавши, що прямує до Баришівки, Київська область, аби попрощатися з подругою.

"Сьогодні буде поховання моєї подруги Світлани. Ми з Світланою разом вчилися в Переяславі, в паралельних класах вчилися...Але так склалося, що в 32 роки, після ускладнень, після операції вона померла", – розповіла реперка. Вона закликала донатити, репостити, та побажала, щоб серця молодих людей не припиняли битися у грудях.

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, як під час ракетної атаки на Одесу загинула близька людина MÉLOVIN: "Моє серце не витримує".

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Ювелирные украшения Pandora – лучший подарок женщине! 16 мая 2024

В магазинах продается самая разнообразная ювелирная продукция, но с данным брендом ее трудно спутать, поскольку, например, такое распространенное изделие, как цепочка от компании Pandora, кардинально отличается от других

Гайді Клум, Джейн Фонда, Меріл Стріп та інші вразили ефектними луками на відкритті Каннського кінофестивалю 16 мая 2024

У Франції стартував щорічний Каннський кінофестиваль, який традиційно збирає на своєму хіднику найкращих представників індустрії: режисерів, акторів, продюсерів та інших зірок світового масштабу.

"Виступали у Коломойського": POSITIFF розказав про найбільший гонорар за концерт 16 мая 2024

Музикант POSITIFF, він же Олексій Завгородній, пригадав часи піку своєї кар'єри.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Мед -сервіс 1.4
Мед -сервіс

Отзывов: 1

Вадим 5.0
Вадим

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше