Військовий Даніель Салем зізнався, що зробить з Потапом і Ямою при зустрічі

14 сентября 2024

Популярний український телеведучий та ресторатор Даніель Салем, який після початку повномасштабної війни став на захист Батьківщини, поділився своїм ставленням до зірок вітчизняного шоу-бізнесу, які виїхали за кордон. Він зізнався: якщо зустріне в Києві Олексія Потапенка, більш відомого під псевдонімом Потап, або Влада Яму, то не потисне їм руку.

Про це артист розповів у інтерв'ю для "Люкс ФМ". 40-річний військовий зауважив, що не має негативного ставлення до чоловіків, які наразі покинули Батьківщину, проте не радить реперу та хореографу спілкуватися з ним.

"Не потисну їм руку, це сто відсотків. А якщо спробують зі мною заговорити, я їм не раджу", – висловився телеведучий.

За словами Даніеля Салема, він проти того, аби українці говорили погано одне про одного, проте конкретні медійні особистості викликають у нього негативні емоції.

"Якщо ви говорите про Потапа, для мене це дивна історія, тому я відреагував так, конкретно на ім'я. А якщо ми говоримо про інших хлопців, якщо вони виїхали, то, напевно, так краще. Нехай не заважають", – зазначив ресторатор.

Він додав, що не засуджує чоловіків, які після початку повномасштабного вторгнення покинули територію України, адже ми не знаємо історію кожного з них. 

Раніше OBOZ.UA розповів, що шоумен-воїн Даніель Салем зворушив відео з донькою, яку не бачив майже рік. 

Тільки перевірена інформація в нас у  Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

"Океан Ельзи" випустив емоційну пісню "Мукачево": Вакарчук пояснив, чому вона особлива 18 сентября 2024

"Океан Ельзи" випустив емоційну пісню "Мукачево": Вакарчук пояснив, чому вона особлива. Відео Артисти закликали не просто послухати, а відчути трек

Ведуча Аліна Доротюк показала себе з 10-м розміром грудей і розповіла, чому зменшила їх: який вигляд вона зараз має 18 сентября 2024

Аліна Доротюк показала себе з 10-м розміром грудей і розповіла, чому зменшила їх: який вигляд зараз має ведуча За 11 років після операції журналістка ні разу не пошкодувала про своє рішення

Названо 9 найкорисніших рибних консервів: їх рекомендовано їсти якомога частіше 18 сентября 2024

Дієтологи радять їсти всі перераховані рибні консерви, принаймні, двічі на тиждень, щоб наситити свій організм всіма корисними речовинами.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше