Дружина Дмитра Гордона розказала про невміння готувати, уколи краси, наближення 40-річчя та недовіру в шлюбі

5 июля 2024

Фото з Instagram Бацман

Дружина і колега журналіста Дмитра Гордона, Олеся Бацман, на відміну від нього, вважає, що ревнощі в шлюбі повинні бути присутні. Ба більше, повністю довіряти своїй половинці ніколи не треба.

Про це, а ще про те, чи лякають її думки про ймовірність розлучення та про наближення 40-річчя, жінка говорила в інтерв'ю "Слава +".

Олеся категорично не згодна з твердженням про те, що ревнощі є ознакою невпевненості в собі. Мовляв, вона дуже впевнена у собі, але і дуже ревнива.

Бацман не приховує, що вона - дуже ревнива жінка

"Для мене ревнощі - це показник того, що якщо це моє, то, вибачте, це моє. Це мій коханий чоловік. Мій, а не чийсь іще. Але я також даю право чоловікові знати, що я - лише його кохана дружина, а не чиясь іще. Я дуже вірна людина", - поділилася Олеся.

"В стосунках чоловіка і жінки не треба повністю ніколи довіряти. Треба завжди перевіряти. Хоча ти й довіряєш, але перевіряти завжди треба", - наголосила Бацман, додавши, що не лише має доступ до всіх акаунтів 56-річного благовірного, а й іноді відповідає з них за нього.

А от до кого Олеся свого чоловіка точно не ревнує, так це до його колишніх дружин. Вона вважає їх достойними, порядними жінками, які народили прекрасних дітей. За потріби зі своїми попередніми вона добре спілкується, а таких стосунків, як склалися в неї зі старшими нащадками Дмитра, вона бажає кожному.

Того, що і вона колись може стати колишньою Гордона, жінку не лякає, як і перспектива самотності. Вона про таке навіть не замислюється.

Дмитро та Олеся одружилися в 2011-му році

"У мене такі прекрасні діти, що це подарунок для будь-кого в житті. Ну я також - подарунок. Це все жарти, насправді я хочу сказати, якщо починаючи якийсь проєкт, починаючи дорогу кудись, якщо думати: "Ой, у мене не вийде, ой, там щось станеться, буде отак..." - не починайте тоді. Ну нащо? Ти просто живеш і все робиш для того, щоби цей варіант просто не стався. Тому що ти вибудовуєш свої стосунки, свою родину", - пояснила вона.

"Міцна родина - це праця. От як добре виглядати десь там після 37-36 років, добре, молодо виглядати - це також праця. Це все важка праця для кожної людини. Так, важливо і гроші мати, тому що це доступ до якихось бонусів, але це праця. Так от, те ж саме я хочу сказати про родину. Родина - це праця, це не лише любов, це не лише взаємна повага, це не лише спільні інтереси, але це праця... Перше, що я роблю - я просто люблю Діму. І я роблю все, щоби він був щасливим", - сказала вона.

Сніданків у ліжко Дмитрові Олеся не готує. За них, а також за обіди та вечері відповідає кухар. Бацман же готувати не вміє. Своє ставлення до цієї справи вона сформулювала ще в віці 9 років, коли мама намагалася її навчити.

Олеся вже 20 років не ставала до плити

"Я маю бути добре освідченою, мати класну роботу і заробляти так, щоби я не мала сама готувати їжу. Або в ресторан, або щоби були люди, які готують. Я не вмію готувати. Ну яєчню я робила колись, але не Дімі, собі, коли переїхала до Києва і винаймала спочатку кімнату, потім квартиру", - пригадала вона.

Наближення 40-річчя, яке вона святкуватиме восени, Бацман не дуже тішить.

"Я ніколи не заморочувалася з приводу свого віку, але 40 - якось це вже мені не дуже подобається. Насправді ж нічого не міняється, але...", - зізналася вона.

"Це не про "боїшся". Це про те, що треба просто більше працювати над собою. Тобто до цього те, що стосується спортзалу, про здоров'я - я дуже лінуюся, я дуже це не люблю, я ніколи жодні дієти, це не про мене. Але зараз я розумію, що спортзал не треба буде пропускати, треба буде займатися. Це навіть не про зовнішність, з зовнішністю можна довго працювати так, щоби ти залишався молодим, а це про здоров'я. Тому що важливо відчувати себе молодим, бути повним сил. Тому що якщо не буде сил, ти і працювати не зможеш, і радіти не зможеш тому, що відбувається", - поділилася Олеся.

Декілька сивих волосин з'явилися в 39-річної Бацман лише нещодавно, через стрес, повязаний з серйозними проблемами зі здоров'ям її мами

Ін'єкції краси дружина Гордона не робить і робити не планує. Зі слів жінки, жоден із авторитетних лікарів, із якими вона з цього приводу радилася, не запевнив її, що такі втручання не матимуть негативних наслідків через 10-15 років.

"Масажі, маски. Жодного разу, жодна голка не торкалася обличчя", - підкреслила Олеся, яка приділяє багато уваги правильному догляду, використовуючи "правильні й дуже-дуже класні" креми, сироватки тощо.

Нагадаємо, свого часу Олеся показувала, як виглядала у студентські роки. А ще вона розповідала, з чого почалися її стосунки з Гордоном, із яким вони зараз виховують трьох спільних доньок: Санту, Алісу та Ліану.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У центрі Києва сталася пожежа у бізнес-центрі на Печерську 8 июля 2024

У центрі Києва сталася пожежа у бізнес-центрі на Печерську. Подробиці, фото та відео Причину виникнення загоряння встановлять правоохоронці

Китайські військові прибули у Білорусь 7 июля 2024

Військовослужбовці КНР візьмуть участь у спільному антитерористичному тренуванні, яке відбудеться 8-19 липня.

Що можна і чого не можна робити при сонячному опіку 7 июля 2024

Що можна і чого не можна робити при сонячному опіку

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше