Змія ледве не задушила телезірку Австралії в прямому ефірі

26 марта 2024

Австралійського коміка та телеведучого Рова Макмануса ледве не задушила змія у прямому ефірі новинного ток-шоу The Project. Випуск передбачав живе інтерв'ю із фрагментами "виживання", так званою місцевою версією британського I'm A Celebrity…Get Me Out of Here! ("Я знаменитість... Заберіть мене звідси!"), тому були залучені плазуни.

Макманус на той час виконував роль людини, яку опитували, і доки змія, на ім'я Джеральдіна, міцніше стискала його шию, телеведучий намагався продовжити шоу. Як зазначає Metro, його колега Майкл Гінг помітив, що справи кепські, на що почув у відповідь: "Моє безпечне слово міцніше. Це проблема?"

Згодом, коли змія почала спускатися нижче по тілу, Макманус сповістив: "Серйозно, тепер я не можу рухатися". На той час телеведучий почервонів та натякнув, що йому не вистачає кисню для дихання: "Всі інші бачать зірки правильно".

Серед інших присутніх у студії була журналістка Джорджі Танні, яка також погодилася скласти компанію колезі зі змією на шиї. Утім, та була набагато меншою за Джеральдіну, а жінка тримала свого плазуна на відстані від себе.

У коментарях в Instagram суспільство "вибухнуло" від шоку. "Боже, ніхто не думав йому допомогти?", "Мені некомфортно це дивитися", "Я ніколи не бачила обличчя Рова таким червоним", "Жахіття", "Якби тільки вона [змія] зробила свою роботу", "Це зовсім не смішно. А якби вони не змогли зняти!" – писали люди.

Раніше OBOZ.UA писав, як американський репер Каньє Вест спантеличив фанатів дивними губами. Давніше він позбувся усіх своїх зубів та замінив їх на титанові протези за 850 тис. доларів. Таке кардинальне оновлення, на думку шанувальників, спровокувало дефекти зовнішності.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

На екрани вийшла трагікомедія "Крашанка", що довела до істерики російських пропагандистів 26 апреля 2024

Ракетою на Кремль. На екрани вийшла трагікомедія "Крашанка", що довела до істерики російських пропагандистів Стас Боклан прийшов на прем’єру з дружиною, а Олесю Жураківську емоційно привітала подруга – відома акторка

В НАТО назвали умову для гарних відносин КНР із Заходом 26 апреля 2024

Пекін продовжує розпалювати найбільший збройний конфлікт у Європі з часів Другої світової війни, вважають в НАТО.

У продаж надійшов робот Thermonator із вогнеметом 26 апреля 2024

У продаж надійшов робот Thermonator із вогнеметом

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Шахраї 1.1
Шахраї

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше