Українська телеведуча Олена Фроляк розповіла про любов до брендів і назвала найдорожчі речі свого гардеробу

1 июня 2024

Українська телеведуча Олена Фроляк поділилася своєю думкою щодо модних брендів та назвала найдорожчі елементи свого гардеробу. Журналістка зізналася, що не так звертає увагу на дорогі марки, як на якість речей, але зазвичай ці два поняття ототожнюються.

Про це медійниця розповіла в інтерв'ю Аліні Доротюк. Гостя додала, що не користується послугами стиліста. Однак вона все ж має деякі "табу" щодо власного стилю: "Я не люблю, коли брендів дуже багато і коли тут Gucci, Louis Vuitton, а тут Dolce Gabbana, це, звичайно, жахливо, і це зовсім не про смак".

Натомість ведуча додала, що цінує речі, які зроблені з любов'ю, "які зроблені якісно, і це, звичайно, бренди". "Але я точно не готова віддавати за сумку 30 тисяч доларів, це точно ні", – зауважила вона.

Знаменитість зізналася, що зазвичай чекає знижки на бажану річ, однак іноді все ж робить покупку раніше: "От, звичайно, я собі можу дозволити. Слава Богу, я непогано заробляю. Я вже в такому статусі, в такому віці, і я стільки вже працюю на телебаченні..." Фроляк не соромиться того факту, що може дозволити собі "брендові туфлі чи піджак", однак і не цурається одягу з масмаркету.

,

Ведуча також назвала найдорожчі елементи у своєму гардеробі – ними виявилися три сумки. Одна з них від Gucci: журналістка отримала її у якості презенту на ювілей. Інший аксесуар гості від бренду Prada. Фроляк зізналася, що ніколи не отримувала подарунків від чиновників.

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, як TAYANNA втекла від відповіді, чи спілкується з братом Мішею Марвіним, який живе в Москві. Подробиці – у нашому матеріалі.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Інна Мірошниченко показалася у лікарні з прийомним сином та згадала, як вперше почула про всі його діагнози 30 сентября 2024

Дружина шоумена Тімура Мірошниченка, блогерка та адвокатка Інна Мірошниченко у своєму Instagram розчулила мережу післяопераційним відео з прийомним 3-річним сином Марселем та розповіла, як вони з чоловіком вперше почули про діагнози дитини.

Катерина Кухар повторила з донькою вірусний танець. Відео 30 сентября 2024

Прима-балерина Катерина Кухар потішила прихильників новим відео зі своєю 9-річною донечкою Настею. У своєму Instagram вони повторили вірусний танцювальний тренд.

Швейцарія долучилася до "мирної" китайсько-бразильської ініціативи 30 сентября 2024

У Берні заявили, що підтримують китайсько-бразильську ініціативу, адже вона пропонує альтернативу "войовничим промовам".

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 0.5
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше