Зірка "Скаженого весілля", де знімався Олег Винник, емоційно прокоментувала його втечу за кордон

23 апреля 2024

Популярна українська акторка Леся Самаєва, розповіла, як ставиться до артиста Олега Винника, який з початком великої війни чкурнув за кордон. Із співаком акторка знімалася в кількох частинах фільму "Скажене весілля".

Леся Самаєва зізналася, що завжди ставилася до творчості Винника "трохи іронічно", а також пояснила, чому ніколи не зрозуміє артиста, який мовчить про війну в Україні. Про це акторка розповіла в інтерв’ю OBOZ.UA.

"Я не підтримувала з ним контакт на знімальному майданчику. Він приїхав, знявся, поїхав – все. Окрім того, зізнаюся, що ніколи не належала до його зграї вовчиць і ставилася до творчості цього співака трошки іронічно. При цьому ні в якому разі не хочу образити всіх, хто його любить, – це моя суб'єктивна думка. Щодо його мовчання – я такого не розумію від слова "взагалі". Я теж могла виїхати, маю дитину, за яку переживаю. Але в такі страшні часи нам треба бути разом".

Раніше OBOZ.UA писав, що телеведучий та музичний продюсер Ігор Кондратюк припустив, чи є майбутнє в українському шоу-бізнесі у ще донедавна одних з найвідоміших артистів – співаків Олега Винника та Потапа, а також хореографа та телеведучого Влада Ями, які перебувають за кордоном. З останнім Кондратюк багато років працював в журі телешоу "Україна має талант".

Нагадаємо, до повномасштабної війни співак Олег Винник був одним із найпопулярніших виконавців в Україні. В інтерв’ю ЗМІ тодішній продюсер виконавця Олександр Горбенко, розповідав, що менш ніж за $100 000 Винник у рекламних кампаніях участі не бере. У співака був найвищий прайс на виступ на новорічних корпоративах – 45-хвилинний концерт коштував €50 000. Артист також зібрав лояльну онлайн-аудиторію в 2,5 млн підписників.

Після повномасштабного вторгнення Винник виїхав з України до Німеччини та випав з публічного простору. Про нього нічого не чутно досі. Єдине інтерв’ю, яке дав українським журналістам артист, відбулося в Берліні, де нині мешкає ще донедавно суперпопулярний в Україні співак.

Повне інтерв’ю з акторкою Лесею Самаєвою на OBOZ.UA читайте тут.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Катання на поні, стрільба із лука та інші хобі, які принцеса Шарлотта перейняла від Кейт Міддлтон та Єлизавети ІІ 3 мая 2024

Катання на поні, стрільба із лука та інші хобі, які принцеса Шарлотта перейняла від Кейт Міддлтон, Єлизавети ІІ і не тільки Юна леді допомагає конюхам доглядати тварин

Євген Кошовий висловився про службу Пікалова в Нацгвардії та чи спілкується з Кравець 3 мая 2024

Актор також відповів, як його колег-військових відпускають зі служби на концерти.

У «Google Фото» з'явиться опція покращення відео одним дотиком 3 мая 2024

Разработчики Google готовят для своего приложения «Google Фото» новый инструмент, который позволит легко улучшать видеоролики.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ACME-COLOR 5.0
ACME-COLOR

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше