Камалія зізналася, які слова Захура стали причиною їхнього розлучення

14 августа 2024

Камалія нарешті назвала причину, через яку захотіла піти від Захура

Співачка Камалія, яка нещодавно підтвердила розлучення з Мохаммадом Захуром, нарешті пояснила, що стало причиною такого рішення через 20 років шлюбу.

Раніше артистка вже натякала, що чоловік її сильно образив. Але в інтерв'ю Влащенко вона розповіла деталі.

"Так трапилося, що для кожної людини діти - це пріоритет, і Захур дуже любить своїх дітей, що від першого шлюбу, що від нашого шлюбу. Це була моя образа, бо він не хотів сваритися зі своєю донькою від першого шлюбу, а постраждала я. Скажімо так", - почала розповідь Камалія, яка раніше вже скаржилася на погані стосунки зі старшою донькою Захура, Тетяною.

"Я Захуру казала, що не хочу їхати в Лондон (на початку великої війни - ред..). З самого початку (стосунків із Захуром - ред.) я хотіла познайомитися з Танею, а вона не хотіла. Навіть коли я знімалася в кіно, це вже було 10 років нашому шлюбу, ми не жили у Захура в домі, тому що вона не пускала. Вона поставила умови, що зі сторони її мами чоловік туди не зайде, і зі сторони тата жінка теж. І рік ми мешкали просто в готелі. Хоча Захур побудував великий будинок у Лондоні", - згадала Камалія.

Артистка запевняє, що на початку повномасштабної війни не хотіла їхати в Лондон і жити під одним дахом із дочкою чоловіка

З Танею вони познайомилися лише коли Камалія була на 8-му місяці вагітності. Тоді дівчина привітала "мачуху" з днем народження.

"...Все одно цей холод і ревність я постійно відчувала. А коли ми опинилися під одним дахом, почалася війна... Вона - від російської мами. Їй було неприємно, що я якось висказувалася в сторону росіян. І вона почала мені мститися. Я Захуру казала, він мені не вірив, не вірив своїй жінці. Я з самого початку казала, що не поїду в той дім, але Захур, певно, сподівався, що ми подружимося, і війна збере нас докупи. Але я вже відчувала, що так не буде", - зізналася співачка.

Дочка Захура від першої дружини одразу не сприймала Камалію

"Ну і одна сутичка, друга, третя, четверта, і коли я очікувала від чоловіка, що він скаже: "Поважай мою дружину, матір моїх дітей", він цього не зробив. Мені і так було важко психологічно, а ще й чоловік мене не підтримав. І вийшло, що я відчула себе непотрібною, самотньою, і мене перемкнуло.

А коли мої дівчата кажуть мені, що "мама, Таня нам обріже волосся, коли ми приїдемо з канікул", от тут мене вже понесло. У них що, немає мами? Як ви приймаєте рішення без мого дозволу? Ну там вже Захур мені сказав таку фразу, після якої я захотіла розлучитися: "Що ти хочеш? Я скоріше з тобою розлучуся, ніж Таню кину". І все. Мене перемкнуло. Тоді було це рішення (про розлучення - ред.) на емоціях", - зізналася Камалія вперше.

Виходить, що Захур обрав не дружину, а дочку, і перша на це сильно образилася

Також виконавиця зауважила, що до розлучення вони з чоловіком не розмовляли на цю тему, він не вважав, що має з нею ділитися своїми проблемами, не розповідав про свої справи.

"І вже після розлучення, коли всі охолонули, ми почали більше спілкуватися, ділитися як друзі. Ми стали хорошими друзями, але як пара - цей розрив стався", - підсумувала артистка.

Тепер Камалія живе в Києві, а їхні дочки - з Захуром у Лондоні. Але канікули вони проводить всі разом, адже дівчата ще не знають, що батьки розлучилися

Нагадаємо, в передньому інтерв'ю 47-річна Камалія зізналася, що закохана, але Захур заборонив їй будувати нові стосунки. Крім того, співачка розказувала, що 4 роки тому перенесла онкологію.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Верховного лідера Ірану сховали після ліквідації лідера Хезболли - ЗМІ 29 сентября 2024

Іран намагається визначитися з наступним кроком після того, як Ізраїль оголосив про знищення Хасана Насралли, стверджують джерела.

Ультраправі Нмеччини закликають відновити Північні потоки 29 сентября 2024

Лідер партії Альтернатива для Німеччини заявив, що газопроводи підірвали "противники енергетичної незалежності" країни.

У Британії ув’язнили екоактивісток, які облили супом картину Ван Гога 29 сентября 2024

Через кілька годин після оголошення вироку суду, троє активістів руху Just Stop Oil знову облили супом картину "Соняшники".

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

УкрСервисМонтаж 0.1
УкрСервисМонтаж

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 1.8
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше