Женя Галич зізнався, якого покарання хотів би для українців, котрі незаконно втекли

2 октября 2024

Фронтмен рок-гурту O.Torvald Женя Галич, який навесні 2022 року приєднався до лав ЗСУ і брав участь у боях за Бахмут на Донеччині, зізнався, як ставиться до чоловіків, які переховуються від армії й втекли за кордон усіма можливими незаконними шляхами. Він вважає, що таких людей потрібно карати, не дозволяючи повертатися додому.

Музикант пояснив в інтерв'ю "24 Каналу", що не має претензій до людей, які мали законні підстави виїхати за кордони країни, а тих, хто це зробив незаконно, називає злодіями. Галич наголосив, що суспільство має реагувати на махінації з втечею від відповідальності.

"Я вважаю, що не суддя і не хочу робити ніяких висновків. Якщо людина має законні підстави поїхати з країни й має на це своє рішення, це її справи. Усі, хто порушують закон, злодії. Ті, хто допомагають порушувати закон, теж злодії. З морального погляду, головне, щоб було куди повертатися, – поділився думками співак. – Тут потрібно розуміти, що суспільство має на все це реагувати".

Артист також озвучив покарання, яке мали б отримати втікачі: "Ті, хто приймають закони, мають обмежити в'їзд в країну для людей, які протизаконно виїхали".

Як він каже, чимало чоловіків, які виїхали за кордон планують повернутися в Україну після перемоги. Однак, на думку музиканта, це низько.

"Надіятися на те, що хлопці та дівчата, які тут залишаються, збережуть Україну, а я потім красивий сюди повернуся, на мою думку, це низько, аморально", – пояснив співак і додав, що, якщо це дозволено на законодавчому рівні, то вони, "звичайно, мають" повертатися на Батьківщину.

Зокрема, Женя Галич вважає, що так званих втікачів можна "помилувати" лише за однією умови – якщо вони щиро проситимуть вибачення.

"Я готовий був би пробачити будь-кому, якби людина покаялася, зрозуміла свої помилки й сказала: "Ну, я лошара, реально. Так, я злякалася. Але тепер я готова всіляко сприяти нашій перемозі". Це така філософська тема, знаєш. Коротше, у мене думка така, якщо вже писати про це цілком. Я за те, щоб закон обмежував перетин кордону. Якщо по закону виїхали – питань немає. Якщо протизаконно – це закон має обмежувати", – розповів артист.

Раніше OBOZ.UA писав, що Женя Галич розкритикував творчість деяких популярних українських співаків за їхній "штучний патріотизм" у піснях. Артист наголосив, що мова йде не про автора, якого він поважає, а лише про його особисте сприйняття треку.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Лікарі назвали три продукти харчування, які старять 2 октября 2024

Людину, яка правильно харчується, дуже просто виділити в натовпі. Як правило, вона має значно молодший вигляд за своїх однолітків.

Су-35 окупантів мало не врізався в авіацію США на Алясці 1 октября 2024

Су-35 окупантів мало не врізався в авіацію США на Алясці

Ураган Хелен у США забрав життя 116 людей 1 октября 2024

Близько 600 жителів Північної Кароліни зникли безвісти. Без світла залишаються близько 2 млн жителів США.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

УкрСервисМонтаж 0.1
УкрСервисМонтаж

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше