Як 25 років тому: Бекхеми вбралися у свої весільні луки для яскравого фото

5 июля 2024

4-го липня зіркова пара, колишній футболіст Девід Бекхем та колишня співачка, дизайнерка Вікторія Бекхем святкують срібне весілля.

У святково-ностальгічний вайб подружжя поринуло вже напередодні. Девід та Вікі вбралися у свої весільні луки 25-річної давнини та попозували для яскравого фото, вмостившись на золотих тронах.

"Дивіться, що ми знайшли...", - написав 49-річний Девід, поділившись фото з 50-річною коханою в Instagram

Фото з Instagram Бекхемів

Як нагадує Daily Mail, окрім цієї сукні, від Antonio Berardi, у день свого весілля з Девідом у 1999-му році Вікторія також вигуляла розкішне вбрання від Vera Wang. Святкували одруження Бекхеми тоді в старовинному палаці Лутреллстаун у Ірландії, витративши близько 1 мільйона фунтів стерлінгів.

А 25 років тому було так

Як відомо, свого часу Вікторія зізналася, що закохалася в Девіда з першого ж погляду, хоч і була на той момент трохи п'яненька. До вівтаря пара вирушила, коли їхньому первістку Брукліну було 4 місяці. У 2002-му в Бекхемів народився ще один син, Ромео, а у 2005-му Круз. У 2011-му до родини приєдналася й омріяна донечка Харпер.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Как выбрать межкомнатные двери: советы экспертов интернет-магазина Albero 8 июля 2024

Как выбрать межкомнатные двери, чтобы они гармонично вписались в пространство? В этой статье эксперты интернет-магазина Albero озвучили важные аспекты, на которые нужно обратить внимание при покупке.

Андрій Оністрат розповів, чому наважився на одруження з Валентиною Хамайко після 18 років стосунків 8 июля 2024

Банкір та військовий Андрій Оністрат розповів, чому після 18 років спільного життя з телеведучою Валентиною Хамайко вони таки вирішили побратися.

Чому ви регулярно прокидаєтесь о третій годині: причини та що з цим робити 8 июля 2024

Чому люди регулярно прокидаються о третій годині ночі

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше