Син принцеси Євгенії Август вразив неймовірною схожістю з принцом Гаррі

14 января 2024

Принцеса Євгенія Йоркська разом і чоловіком Джеком Бруксбенком та синами Августином та Ернестом й друзями почали новий 2024 рік із подорожі на Ямайку. Чоловік американської інфлюенсерки Ханни Бронфман – Брендан Фалліс – опублікував в Instagram-розповіді світлину із родинами друзів, у якій фігурувала сім'я принцеси. На знімку можна помітити й Августа, який дуже схожий на принца Гаррі у дитинстві.

На світлині батьки сидять зліва, заклопотаними меншим семимісячним сином Ернестом. Натомість Август стоїть серед однолітків у зеленій футболці, махаючи долонькою, пише Hallo!.

"Коли починаються традиції", – підписав фото Брендан.

Насправді принцеса Євгенія – двоюрідна сестрі Гаррі, тому схожість у зовнішності старшого сина із Гаррі в дитинстві цілком виправдана.

Згодом чоловік опублікував у Instagram-розповіді ще одну світлину. На ній принцеса Євгенія, замотана у рушнику та в білій сорочці, тримає Ернеста на руках, а компанію їм складають ще три інші матері із малюками.

Принцеса Євгенія народила свою другу дитину Ернеста 30 травня 2023 року. Фотографіями новонародженого малюка вона поділилася на офіційній сторінці в Instagram. Хлопчик тепер посідає 13 місце в черзі на престол та є прапраправнуком для короля Георга V, в честь якого назвали дитину – Ернест Джордж Ронні Бруксбенк.

Раніше OBOZ.UA писав, що первісток Меган Маркл та принца Гаррі – Арчі – більше схожий на батька, ніж на мати.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Где отремонтировать ноутбук в Днепре? 24 октября 2024

Поломка ноута огорчает и делает невозможной вашу деятельность, поэтому важно знать, куда в подобных случаях можно обратиться. Сервисный центр V-COMP – это возможность быстро и без потерь его отремонтировать

Что важно знать про карты Таро Оракул 19 октября 2024

Карты Оракул – достойный аналог классического Таро. Каждая карта содержит изображение с определенным символом. Большое количество колод Оракула разной тематики появилось во времена эпохи Возрождения

Термостабильные начинки: что это и как ими пользоваться 17 октября 2024

Изготовление сладостей на собственной кухне для семьи или на заказ для продажи – это захватывающий и интересный процесс. Магазины для кондитера предлагают много товаров, значительно

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Обережно шахраї 0.1
Обережно шахраї

Отзывов: 1

Леново 5.0
Леново

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше