57-річна Сальма Гаєк та її 23-річна падчерка вийшли в люди в сліпучих сукнях із паєтками

20 апреля 2024

Голлівудська кіноакторка Сальма Гаєк з'явилася на гламурному вечері на честь 60-ї Венеційської бієнале зі своїм чоловіком Франсуа-Анрі Піно та 23-річною падчеркою Матильдою. У присутніх склалося враження, що 57-річна зірка – це сестра юної дівчини, а не мачуха.

Подія відбулася 17 квітня, пише журнал People. Знаменитість обрала для виходу на публіку ультрамариново-блакитну сукню без бретель, яка підкреслила її фігуру та зону декольте.

Вбрання Гаєк було всипане паєтками – від вирізу до краю спідниці з бахромою, який дозволив побачити її підбори. Акторка доповнила образ мініатюрною сумочкою. Макіяж селебриті включав бузковий смокі-айз і персикові нюдові губи, що підкреслило її кучері та укладку.

23-річна Матильда, яку Франсуа-Анрі ділить зі своєю колишньою дружиною Дороте Лепер, пішла стопами Гаєк, що стосується моди. Модель сяяла у сукні з паєтками без бретелей і срібною бахромою. Дизайн також мав пряме декольте. Волосся вона заплела в розпущену косу набік, що дозволило продемонструвати масивні сережки з перлами.

Сальма стала мачухою для Матильди та її двох братів, Франсуа та Огюстена, коли вони з Франсуа-Анрі одружилися в 2009 році. "Я завжди хотіла мати багато дітей. Моє тіло, на диво, дозволило народити одну дитину. Величезним благословенням стало те, що мій чоловік мав трьох", – сказала вона в одному з інтерв'ю.

Раніше Матильда розповідала про свій зв’язок із Гаєк, поділившись тим, що в актриси "є полум’я, яке заспокоює". Вона також багато чого навчилася у мачухи: "Я супроводжувала її на зйомках. Я могла спостерігати, як вона справляється зі своїм розкладом, як вчить репліки вночі".


Раніше OBOZ.UA розповідав про те, як Меган Фокс показала селфі без макіяжу і розділила фанатів: штучний інтелект чи пластична хірургія? Детальніше – у нашому матеріалі.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Режисер "Шаленого Макса" дотримав слова і зняв у "Фуріосі" хлопчика, якого булили через карликовість 17 мая 2024

Режисер "Шаленого Макса" дотримав слова і зняв у "Фуріосі" хлопчика, якого булили через карликовість. Трейлер Він доєднався до зіркового акторського складу

Зеленська зізналася, що засмучує її у власних дітях та в які моменти вдається "жити майже нормально" 17 мая 2024

Перша леді Олена Зеленська у своїх інтерв’ю переважно говорить про суспільні ініціативи, соціальні проєкти та політику. Однак подекуди дозволяє розкрити і трохи особистого. Зокрема, про дітей.

Новий iPad Pro виявилося не так просто зігнути, незважаючи на його тонкий корпус 17 мая 2024

Новий iPad Pro виявилося не так просто зігнути, незважаючи на його тонкий корпус

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Мед -сервіс 1.4
Мед -сервіс

Отзывов: 1

Романча Роман 5.0
Романча Роман

Отзывов: 1

Италия вогс 5.0
Италия вогс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше