Як обрати переноску для котика?

16 августа 2022

Якщо у вас в родині мешкає пухнастий вихованець, то вам не обійтися без спеціальної переноски для кішок https://e-zoo.com.ua/ua/193-perenoski-dlya-koshek.  На перший погляд, покупка такого предмета є завданням не надто складним, але якщо підійти до цього питання глибше, варто розібратися в деяких важливих деталях.

Що потрібно врахувати під час вибору переноски?

Таких параметрів не так багато, але всі вони важливі. Отже, на що слід звернути увагу:

1. Тип переноски. Переноски можуть мати як м'яку конструкцію, так та жорстку. Обидва варіанти мають свої переваги та недоліки. До м'яких типів переносок можна віднести:

  • прогулянкова сумка (каркасна або слінг) - вони зручні для господарів і не надто зручні для котів, але для короткочасного перебування цілком згодяться;
  • тканинна сумка на коліщатках для великих порід кішок - вона влаштована на кшталт прогулянкового візочка для дитини, але не складається і займає досить багато місця - її зручність у тому, що тварину не потрібно носити в руках;
  • сумка-рюкзак - має жорсткий каркас, її можна використовувати для велосипедних чи туристичних прогулянок на природі - вашому котику сподобається.

До жорстких переносок відносяться:

  • плетені кошики;
  • пластикові бокси;
  • клітини.

2. Призначення. Для короткочасних прогулянок або походів до ветеринарного лікаря більше підійдуть легкі компактні сумки або бокси, а для подорожей на далекі відстані необхідно врахувати фактор комфортного перебування тварини - можливісті для нього зручно влаштуватися і поміняти позу, випити води та перекусити. Тут краще віддати перевагу більш просторим контейнерам - пластиковим, плетеним і т.п.

Для авіаподорожей необхідно насамперед уважно ознайомитися з вимогами авіакомпаній, що пред'являються до перевезення тварин і лише після цього приймати відповідне рішення щодо придбання переноски певного типу.

Врахуйте також, що за деякий час до подорожі необхідно привчити свого вихованця до переноски. Для цього покладіть у середину контейнера улюблену іграшку вашого котика і зачекайте, коли він наважиться забратися в середину. Кожну вдалу спробу підкріплюйте ласкою та смаколиком. Поступово пухнастик освоїться в контейнері, наділить його своїм запахом, «приватизує» і навіть почне там проводити час, спати як у власному будиночку. Це сигнал до того, щоб починати ненадовго виносити його у переносці у двір.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Ще два українські актори вступили до лав ЗСУ - обидва раніше грали у Театрі на Подолі 26 апреля 2024

Замінили сцену на фронт. Ще два українські актори вступили до лав ЗСУ Обидва раніше грали у Театрі на Подолі

Хореографка Олена Шоптенко після операції на нозі показала 7 вправ для реабілітації. Відео 26 апреля 2024

Хореографка Олена Шоптенко, яка у березні порвала 2 колінні зв’язки, продовжує нелегкий шлях 2-місячної реабілітації.

У знаменитого вітряка Мулен Руж в Парижі обвалилися лопасті 26 апреля 2024

Фахівці повідомили, що від падіння ніхто не постраждав. Причини інциденту поки що невідомі.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Відзив 5.0
Відзив

Отзывов: 2

"ЛЕО-БУС" 5.0
"ЛЕО-БУС"

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше