Марія Яремчук підтвердила народження сина та обурено звернулася до ЗМІ

2 июля 2024

Фото з Facebook Яремчук

Співачка Марія Яремчук підтвердила чутки про те, що вона вперше стала мамою.

Втім зробила це 31-річна зірка не тому, що їй закортіло поділитися радістю з усім світом. Просто Марію допекли спекуляції навколо "батьківства" співака Олександра Пономарьова.

"Всім привіт. Я тут, бо мене дістало", - повідомила артистка у Insta-сторіс.

"Жила я собі своє життя, нікого не чіпала. Робила свої справи, спродюсувала кіно, ну і стала мамою", - почала Марія.

Так, Яремчук справді стала мамою

Скріни з Instagram Яремчук

Співачка наголосила, що чернівецький перинатальний центр, де вона народжувала, порушив лікарську таємницю, поширивши конфіденційну інформацію про неї та дитину.

"Так виявилось, що батько моєї дитини - Олександр Пономарьов, з якогось перепугу. Завдяки ствердним заголовкам навіть сусіди тепер нежартівливо питають: "А де Саша, це правда?" (Аж незручно перед жінкою Саші, що вже говорити про те, як це читати батькові мого сина!", - обурилася Яремчук.

"Думала я, ладно, хай собі пишуть... Але об'явився мій зведений брат Дмитро, якого я за все своє життя бачила разів 15 максимум... і пожалівся пресі, що я така погана "специфічна сестра", не відповіла йому в вайбері (я навіть не бачила, бо вайбером майже не користуюсь) і, бачте, не привітала його, коли в нього рождалися діти... Звідки я мала знати про це, Діма? Ми не спілкувалися ніколи! Чувак роки забирав все роялті з татових пісень, мені ні копійки не перепадало, а тепер я йому ще й винна...". - поділилася донька Назарія Яремчука.

Звертаючись до преси, виконавиця закликала перевіряти інформацію, а не хайпувати.

"А в ідеальному ідеалі хотілось би, щоби суспільство не просто поважало, а ще й захищало права матерів та їхнє здоров'я (психічне зокрема!)", - підсумувала співачка.

Нагадаємо, як і Марія Яремчук, її колега Олександр Пономарьов теж намагається оберігати своє особисте життя від уваги широкого загалу. Торік він зізнався, що боїться наврочити та пояснив, чому розпалися його попередні шлюби.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Брат і дружина короля Чарльза III удостоїлися "великої честі", яку отримують не всі члени королівської родини 4 июля 2024

Брат і дружина короля Чарльза III удостоїлися "великої честі", яку отримують не всі члени королівської родини Вони прибули на спеціальну церемонію в Шотландію

Смартфон Google засвітився в новому кольорі 4 июля 2024

Смартфон Google засвітився в новому кольорі

У Києві оперативно затримали рецидивіста, який посеред вулиці пограбував перехожого 4 июля 2024

У Києві оперативно затримали рецидивіста, який посеред вулиці пограбував перехожого. Подробиці і фото Підозрюваному загрожує до десяти років позбавлення волі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ортодонтія 5.0
ортодонтія

Отзывов: 1

Budegarno - салон краси 0.4
Budegarno - салон краси

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше