Стало відомо, як зараз виглядає "найкрасивіший хлопчик у світі" і чому за ним стежать мільйони людей

22 апреля 2023

Вільям Франклін-Міллер – звичайнісінький хлопчик з Британії, який став відомим завдяки своїй "ангельській" зовнішності. З чотирьох років він почав займатися модельним бізнесом, але слава до нього прийшла набагато пізніше. У 2016 році японська школярка випадково натрапила на фото юнака у соціальній мережі та запостила його у себе у Twitter. Після цього у Вільяма з'явилося дуже багато шанувальників.

OBOZREVATEL вирішив показати, як виглядає Франклін-Міллер зараз, чим він займається і чому на нього підписано 2 мільйони людей в Instagram. До речі, 25 березня красеню виповнилося 19 років (щоб подивитися фото, доскрольте сторінку до кінця).

Модель народився в Лондоні в родині доктора Енді Франклін-Міллера та акторки Шеннон Франклін-Міллер. Його мати також з юних років працювала моделлю. Вільям успадкував у батьків усе найкраще – блакитні очі, акуратний ніс, пухкі губи, загострене підборіддя та виразні вилиці. До 12 років ніхто не знав про хлопчика, він був популярним лише у Лондоні, оскільки знімався у рекламних компаніях.

Але у 2016 році його аудиторія почала стрімко зростати. Якоїсь миті знаменитість подумав, що його сторінку зламали й не міг зрозуміти, з чим пов'язана така активність. Сміливо можна сказати, що японка перетворила хлопчика на зірку, якого покликали знятися в кіно і стати обличчям багатьох люксових брендів.

Хлопець уже встиг знятися у кількох серіалах та фільмах, таких як "Стріла", "Джек Айріш", "Сусіди", і не планує зупинятися на досягнутому. До речі, за одну серію він отримує близько 8-10 тисяч доларів. А до своїх 19 років уже встиг назбирати перший мільйон. Попри зайнятість, він встигає проводити час з друзями, молодшими братами та сестрами – Ноєм і Сієною.

Нещодавно OBOZREVATEL показав, як зараз виглядає найкрасивіша дівчинка у світі Тілан Блондо. Вона народилася 5 квітня 2001 року в Парижі та стала моделлю у 4 роки. Її батьки – акторка Вероніка Лубрі та знаменитий захисник марсельського "Олімпіка" Патрік Блондо.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Каким должен быть игровой компьютер? 10 октября 2024

Для компьютерных игр необходимо оборудование соответствующего технического уровня, а говоря конкретнее – нужен игровой компьютер, который будет отличаться целым рядом специфических параметров

Как выбрать идеальный рюкзак для длительных поездок на транспорте? 10 октября 2024

Как выбрать рюкзак для длительных поездок, который вместит все необходимое и не будет доставлять дискомфорт. Критерии выбора и полезные советы

Активіст у футболці "Звільніть Україну" налетів на The Weeknd під час концерту 8 октября 2024

Активіст у футболці "Звільніть Україну" налетів на The Weeknd під час концерту: співак злякався, але не відійшов. Відео Подібну акцію він робив на Олімпійських іграх 2024

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

MadBid.com 5.0
MadBid.com

Отзывов: 2

Леново 5.0
Леново

Отзывов: 1

Медікал Плаза 5.0
Медікал Плаза

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше