Юрій Горбунов на милицях вперше розповів про пережиту операцію та як і де травмувався

26 сентября 2024

Відомий український актор та телеведучий Юрій Горбунов з'явився на знімальному майданчику свого нового фільму "Потяг у 31 грудня" на милицях. Продюсер вперше розсекретив, де отримав травму, що потребувала операції.

Про це 54-річний шоумен розповів у інтерв'ю для "ЖВЛ". Він зазначив, що хірургічне втручання доводилося переносити через роботу над створенням комедійної стрічки.

"Це домашня, банальна побутова травма. Операцію довелося відкладати, тому що я знімався. От відзнявся і зробили операцію", – поділився артист.

За словами Юрія Горбунова, після проведення хірургічних маніпуляцій він проходить реабілітацію, яка триватиме кілька тижнів. Телеведучий закцентував увагу на тому, що процес відновлення відбувається "на ногах", а це не дуже добре для його здоров'я.

Через отриману травму останні дні зйомки комедійного фільму "Потяг у 31 грудня", який українці зможуть побачити 1 січня 2025 року, актору довелося провести на милицях. Проте Юрій Горбунов зазначив, що незважаючи на всі інциденти, їм вдалося створити традиційне новорічне кіно, яке полюблять усі та дивитиметься не одне покоління.

Раніше OBOZ.UA розповів, що стало відомо, скільки заробляє Юрій Горбунов у Раді при Держкіно.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Британія передасть Україні 16 САУ AS90 замість обіцяних 12 26 сентября 2024

Наразі 10 гаубиць AS90 вже доставлено до України, а найближчими тижнями Київ отримає ще шість.

ФРН схвалила додаткові €400 млн на зброю Україні 26 сентября 2024

Також Німеччина нанадасть додаткові 170 млн євро в короткостроковій перспективі для відновлення енергетичної інфраструктури України.

Трамп звинуватив Зеленського у "брудних маленьких випадах" в його бік 26 сентября 2024

Республіканець розкритикував нинішню адміністрацію Білого дому, у тому, що вони виділяють мільярди доларів Зеленському, який "відмовляється" іти на "угоду".

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше