Зі Spotify зникли пісні двох відданих Путіну артистів: акаунти відомих російських реперів взламали

28 июня 2024

У ніч на 27 червня деякі російські артисти зіштовхнулися із кібератакою та повним видаленням своїх акаунтів на музичній платформі Spotify. Зірки-путіністи, котрі заробляли на своїй творчості та платили податки Кремлю, тепер частково втратили дохід або проти своєї волі надали рекламні послуги сумнівним сервісам.

Мова йде про підсанкційних співаків Поліну Гагаріну та Shaman, а також реперів Soda Luv, Yanix, Славу Марлоу та інших. Про це повідомили російські ЗМІ.

Лише нещодавно Гагаріна та Шаман були занесені до "чорного списку" ЄС та потрапили під санкції, а вже сьогодні вночі їхні пісні зникли з однієї з найпопулярніших світових музичних платформ. Хто це зробив – хакери, сервіс чи самі росіяни – невідомо.

Дісталося й менш активним провладним артистам, які продовжують заробляти рублі та виступати в Росії. Їхні сторінки використали для збагачення.

Головні фото, які кидаються в очі слухачам під час пошуку пісень реперів, були замінені невідомими користувачами мережі. Якийсь час там були зображені посилання на сторонні канали, де, за словами пропагандистів, продавали рекламу хакерських послуг.

Нагадаємо, Поліна Гагаріна виступала на пропагандистських концертах-мітингах на честь анексії українських територій та інших кремлівських "святах".

Імʼя Shaman можна знайти у "Миротворці". Він своєю "творчістю" прославляє Путіна і співає, як пишається тим, що росіянин. Російська пропаганда йому так "вдарила в голову", що той навіть на псевдовиборах диктатора був його довіреною особою.

Раніше OBOZ.UA писав, що Shaman очолив рейтинг найпатріотичніших артистів естради РФ. В його репертуарі є огидні треки "Я русский" та "Мы", де артист втілив образ Гітлера.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Росіяни оббрехали Олену Зеленську фейком про купівлю новенького Bugatti за 4,5 мільйона євро 2 июля 2024

Росіяни оббрехали Олену Зеленську фейком про купівлю новенького Bugatti за 4,5 мільйона євро Центр протидії дезінформації спростував новину росЗМІ

Олена Вінницька вперше за понад два роки вийшла на зв'язок: який має вигляд і чим займається 2 июля 2024

Також артистка зізналась, чим зараз займається її чоловік.

Північна Корея почала використовувати супутник РФ для телетрансляцій - ЗМІ 2 июля 2024

Пхеньян вирішив замінити китайский ChinaSat 12 російським Експрес 103 після візиту в країну Володимира Путіна.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше