Зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару розказала ексклюзивні деталі про своє весілля

25 июня 2024

Акторка та зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару розповіла, з якими труднощами довелося зіштовхнутися під час організації весілля із британцем Рісом наприкінці травня. Вона зізналася, що усе святкування оплатив наречений, що для комікеси стало так званим спасінням, а гостей було близько 70 людей.

Прикрим для неї була відсутність близьких родичів та гостей з Великої Британії. Як зазначив її чоловік Ріс в інтерв'ю Аліні Доротюк, вони не приїхали на родинне свято через проблеми з гарантією безпеки через війну.

"Весілля було звичайне. Я не можу сказати, що колись дуже хотіла помпезного весілля. Я не типова мешканка заходу України, тому що у нас там три дні гуляється весілля. Тому у нас було середнє [за кількістю запрошених] весілля. Ну десь до 70 [гостей]. Мої колеги були запрошені, переважно коміки", – розповіла Сопонару.

Вона пояснила, що організацією займалася її подруга, тому щодо декорацій, їжі, церемонії тощо вона із нареченим не переймалася. Єдині моменти, у яких все ж була задіяна комікеса, – це вибір суконь та костюмів, святкового торту та інших приємностей.

Зокрема, образи наречених були створені українськими брендами. На розпис вони одягнули вишиванки, а на саме святкування Ірина обрала біле класичне плаття бренду Milla Nova та коротку сукню від відомого модного дому FROLOV, який має попит серед світових зірок.

"У Різа був український бренд Yarmich і Andreas Moskin. Дуже гарні українські бренди. Я навіть не знала, що в нас такий серйозний підхід [до моди]", – зазначила акторка.

Вона пригадала, що ніяк не могла повірити, що в той день святкує своє весілля та стане дружиною. "Всі були дуже раді, я відчувала цей вайб. У мене боліло обличчя, як в день, коли мені Ріс зробив пропозицію. Я просто не вірила, що можна так радіти, ще й у війну", – зізналася комікеса.

Вартість святкування акторка не змогла назвати, адже усі фінансові питання взяв на себе чоловік.

"Я запросив близько 40 людей з Великої Британії, але, на жаль, лише одна людина прийшла через проблеми безпеки. Навіть сім'я не прийшла. Ми зробимо щось в Англії трохи пізніше, щоб відсвяткувати з ними, але наше весілля було неймовірно гарною подією", – поділився Ріс.

Зокрема, наречені подбали й про благодійну складову свята. Як розповіла Сопонару, вони просили гостей не купувати квітів, а найкраще задонатити ці гроші на благодійність, щоб надалі передати їх військовим. Однак вийшло не так, як хотілося, адже більшість коштів пара спрямувала на допомогу притулків тварин, які потерпають у боргах, а лише невелика сума змогла піти на потреби воїнам.

"Я створила банку і подумала, що квіти я дуже люблю, мені це подобається, але це той момент, яким можна пожертвувати у сьогоденні. Це для мене другорядне. Ми подумали, що це буде гарна ідея. Все одно всі б витратили ці гроші, тому нащо їх витрачати на квіти, коли можна задонатити на якийсь кейс. Чесно, я хотіла військовим задонатити, тому що завдяки військовим це весілля відбулося. У цей день не було жодної тривоги, так пощастило. Але є декілька притулків, яким ми допомагаємо з Різом, і там у них, як завжди, біда. Я не могла пройти повз", – зізналася вона.

Раніше OBOZ.UA писав, що чоловік Ірини Сопонару зміг вивчити українську мову всього за чотири місяці життя в Україні. Ріс зізнався, що його спонукало до цього.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Соловій повідомила рішення суду щодо її скандального висловлювання в Чорноморську 28 сентября 2024

Скандальна історія навколо співачки Христини Соловій та її липневого виступу в Чорноморську, де вона нецензурно висловилася щодо старої назви міста, Іллічівськ, схоже, офіційно завершилася.

До яких проблем можуть призвести веганство та сироїдіння: розповідає ендокринологиня 28 сентября 2024

За словами лікарки, жоден вид такого харчування не можна назвати здоровим.

У Києві сталась пожежа в школі: проводилась евакуація учнів та вчителів 28 сентября 2024

У Києві сталась пожежа в школі: проводилась евакуація учнів та вчителів. Подробиці і фото Причини загоряння встановлюватимуть правоохоронці

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 3.2
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше