Леся Нікітюк розсмішила мережу курйозними кадрами з другом-іменинником

8 февраля 2023

Українська телеведуча й блогерка Леся Нікітюк 7 лютого привітала свого друга та колегу Ігоря Новінчука з днем народження. Іменинник є водієм автобуса у тревел-шоу "Le Маршрутка", якого всі глядачі знають як Богдан Богданович. Зіркова блондинка присвятила зворушливі слова чоловікові, назвавши його своєю "підтримкою".

Кумедними кадрами з Новінчуком Леся поділилася в Instagram. На них видно, що ведучий має таке ж приголомшливе почуття гумору, як і сама Нікітюк. Вона подякувала Ігорю за надійність, відповідальність та можливість знімати чудові проєкти навіть під час війни (щоб подивитися фото, доскрольте сторінку до кінця).

"З Днем Народження, дружбанчик, я тебе дуже люблю і поважаю. Ми з тобою працюємо і в чудесну, і в лиху днину ... ми з тобою стільки придумали й відзняли! І жодного разу ти мене не підвів, так пару раз по ямах провіз не попередив, але це фігня! Дякую тобі за твою любов, відданість роботі та дружбі, не дивлячись ні на що", – написала під добіркою знімків Леся Нікітюк.


Ігор Новінчук відреагував на привітання колеги, висловивши сподівання, що незабаром знаменитості зроблять такі самі фотографії, але у Донецьку, Луганську та Криму. "Слава Україні! Слава ЗСУ", – закінчив він свою думку. Шанувальники блогерки почали так само залишати свої побажання винуватцю урочистості.



Не обійшлося й без жартів – талановита аудиторія Нікітюк оцінила кумедні фотографії, продемонструвавши й свій блискучий гумор. "На мій погляд, Ігор Ігорович зробив усі фото топовими", "Зіпсувала чоловікові фото, він так смачно на заході пиво п'є", "Люблю цей вид фотосесії, просто пожежа", "На першому фото така дівчина сидить, а він у склянку з пивом заглядає. Ну не мужик, а чорт знає що".

Нещодавно OBOZREVATEL писав, що Леся Нікітюк та Віктор Павлік виконали пісню, яку присвятили Олексію Арестовичу. Телеведуча змінила фрагмент хіта, прив'язавши рядок до коронної фрази колишнього позаштатного радника глави Офісу президента "Два-три тижні. Максимум".

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Інсайдери повідомили про складний період у стосунках Аффлека та Лопес 5 мая 2024

У відносинах американських співачки Дженніфер Лопес та актора Бена Аффлека настав складний період. Пара навіть не проживає разом.

На Київщині чоловік через зауваження ледь не вбив сусіда 5 мая 2024

На Київщині чоловік через зауваження ледь не вбив сусіда. Подробиці справи Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі

На в’їзді до Києва вантажівка на швидкості протаранила бетонні блоки 5 мая 2024

На в’їзді до Києва вантажівка на швидкості протаранила бетонні блоки. Подробиці та фото Обставини та причини автопригоди встановлять правоохоронці

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Марк Сартин 0.1
Марк Сартин

Отзывов: 2

Аристея тур 0.3
Аристея тур

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше