Зірка "Гаррі Поттера" Редкліфф уперше став татом

26 апреля 2023

Відомий британський актор Деніел Редкліфф, який прославився завдяки головній ролі у серії фільмів про Гаррі Поттера, став батьком. Його помітили на вулицях Нью-Йорка з 38-річною обраницею Ерін Дарк та дитячим візком з малюком.

Новину повідомило видання Daily Mail. Щасливі батьки вийшли на прогулянку, вибравши аутфіти у стилі кежуал. Артист одягнув сірі джинси, білу футболку з принтом, толстовку, чорні кросівки та кепку. Ерін обрала для променаду джинси, чорний светр, пальто та помаранчеві черевики. 33-річний актор прикрив обличчя маскою, а його кохана – окулярами (щоб подивитися фото, доскрольте сторінку до кінця).

Коли сталася радісна подія – невідомо. Пара не коментує народження первістка і ховається від папараці. Стать дитини поки теж не розсекречена, але шанувальники зіркової родини стверджують, що Дарк подарувала Редкліффу хлопчика.

Нагадаємо, пара познайомилася 11 років тому на зйомках фільму "Убий своїх коханих". Цікаво, що за сюжетом їм довелося зображати коханців та знятися у постільній сцені. Після чого чоловік у жартівливій формі зізнався, що саме після цього їхні стосунки вийшли на "новий рівень". Через два роки ходили чутки про їхні заручини, але батько Ерін спростував інформацію.

Багато хто ставив під сумнів щирість їхніх почуттів. Проте стосунки виявилися реальними, а пара повідомила про свою лавсторі на одному із кінофестивалів у США.

Нещодавно OBOZREVATEL писав, що герой "Сам удома" Маколей Калкін вдруге став батьком. Зіркового спадкоємця, який народився перед Різдвом, назвали Карсоном. Первенця актор зустрів у квітні 2021 року. Щоб дізнатися подробиці – переходьте за посиланням.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

РФ планує розпочати експорт вугілля з окупованого Донбасу - ЗМІ 1 октября 2024

Переговори про постачання вугілля з Донбасу тривають із потенційними покупцями з Китаю, Індії, Ірану, Узбекистану та Малайзії.

У Підмосков'ї будівельника з КНДР залишили помирати під мостом 1 октября 2024

Громадянин Північної Кореї впав з третього поверху; росіяни вирішили спекатися потерпілого й вивезли його помирати подалі від будівництва.

У Молдові засудили фігурантів справи про підготовку масових заворушень 1 октября 2024

Фігуранти обирали людей, частіше молодих чоловіків спортивної статури, і намовляли приєднатися до організації заворушень.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФОП Дюдюк Р. М. 5.0
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше