Зірка "Надприродного" Міша Коллінз приїхав до Києва і довів до істерики росіян українським прапором

31 мая 2023

Американський актор Міша Коллінз, найбільш відомий за роллю Кастіеля в серіалі "Надприродне", приїхав до Києва. Він підтримав Україну із перших днів повномасштабного вторгнення і став амбасадором UNITED24. Днями кінозірка з колегами по культовому серіалу довели до істерики росіян, сфотографувавшись з українським прапором.

Знімки із залізничного вокзалу в Києві зʼявилися в Telegram-каналі UNITED24. Разом з Коллінзом приїхали також футболіст Андрій Шевченко, який грав на позиції нападника за київське "Динамо", та його син (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

"Подивіться, хто приїхав! Та це ж наш амбасадор Андрій Шевченко! І не сам, а зі старшим сином Джорданом. Зачекайте, а хто це поруч? Та це ж кінозірка, американський актор, виконавець головної ролі у серіалі "Надприродне" Міша Коллінз! Вітаємо всіх у Києві", – йдеться в посту.




Зірки приїхали потягом і вже встигли сфотографуватися на вокзалі.

Варто зауважити, що кілька днів тому Міша Коллінз привітав Київ з днем народження, а згодом разом із зірками "Надприродного" підтримав Україну. Виконавці ролей Кроулі, Бога, Ровени, Чарлі, Архангела Михаїла, сина Люцивера Джека і, звісно, Кастіеля, позували з українським стягом.

Пост підписали: "Поточний настрій" українською мовою. Під ним одразу дали про себе знати засмучені росіяни, які обожнювали серіал.

Коментатори звинуватили зірок у тому, що вони "нічого не розуміють", заявили, що їм боляче дивитися, як улюблені актори не підтримують терористів, а дехто навіть спробував довести, що "не всі в РФ заслуговують на осуд".


Українці тільки посміялися з розлючених громадян країни-агресорки та подякували зіркам за підтримку. До речі, предки Міші Коллінза родом з Київської області. Коллінз вивчав у коледжі українську політику та історію і навіть декілька разів приїжджав в Україну до повномасштабної війни.

Раніше OBOZREVATEL писав про 5 зірок, які розмовляють українською мовою. Серед них не тільки Міша Коллінз, а й Віра Фарміга, Кетрін Винник та інші.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У США шторм знеструмив понад 850 000 будинків, є загиблі 17 мая 2024

Чиновники з надзвичайних ситуацій округу Монтгомері назвали пошкодження ліній електропередач "катастрофічними".

У Грузії посилили закон про "іноагентів" в останньому читанні - ЗМІ 17 мая 2024

"Порушникам" скандального закону тепер загрожуватиме штраф у розмірі 1800 доларів, пише Грузия Online.

Стало відомо, чи буде продовження серіалу "Спіймати Кайдаша": є гарні новини 17 мая 2024

Чи буде продовження серіалу "Спіймати Кайдаша": є гарні новини Акторка Христина Федорак, яка зіграла одну з ролей у картині, поділилася цікавими припущеннями

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше