Зірка "Сам удома" Маколей Калкін вдруге став батьком

19 марта 2023

Відомий американський актор Маколей Калкін, який розпочав свою кар'єру у 9 років, у січні 2023 року вдруге став батьком. Зіркова пара довго приховувала появу на світ спадкоємця. Хлопчика, який народився перед Різдвом, назвали Карсоном.

Цю інформацію 17 березня повідомило видання US Weekly, не називаючи джерел. До речі, Маколей Калкін та його дружина, американська акторка та модель Бренда Сонг вже виховують одну дитину. Первістка вони зустріли у квітні 2021 року (щоб подивитися фото, доскрольте сторінку до кінця).

Тільки після народження першого малюка кохані вирішили побратися. Хоча знайомі селебріті з 2017 року. Як повідомили друзі знаменитостей, пара дуже закохана один в одного і не планувала зупинятися на одній дитині.

"Вони точно хочуть більше, ніж одну дитину. Сонг дійсно зосереджена на тому, щоб бути гарною мамою і приділяти дітям всю свою увагу. Вона має хорошу систему підтримки навколо неї, вони з Маколеєм справді дбайливі батьки", – сказав інсайдер у березні 2022 року.

Бренда Сонг народилася в місті Кармайкл, розташованому в американському штаті Каліфорнія, 27 березня 1988 року. Її тато працював викладачем у школі та був представником рідкісної азійської національності хмонг. Мама, уродженка Таїланду, вела домашнє господарство. Дружина Калкіна розпочала акторську кар'єру у віці шести років. Її перша телевізійна поява була у невеликій рекламі Caesars.

Як писав OBOZREVATEL, нещодавно відома акторка Ліндсі Лохан, яка поборола наркозалежність, повідомила про вагітність. Голлівудська зірка узаконила свої стосунки з арабським фінансистом Бадером Шамасі лише у липні 2022 року.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Вергара показала, як бойфренд доглядає її в лікарні після операції 14 апреля 2024

Колумбійська та американська акторка Софія Вергара поділилася з підписниками новиною про те, що перенесла операцію на коліні й похвалилася, що за її доглядає новий коханий.

Лікарка дала три прості поради для очищення легень 14 апреля 2024

Ось кілька простих порад, які допоможуть вам очистити легені та створити комфортне середовище власного дому.

Екологічний аспект будівництва залізничних колій: виклики та рішення 10 апреля 2024

Чи замислювались ви коли-небудь над тим, що стоїть за будівництвом залізничних колій? Можливо, на перший погляд, це здається лише про процес укладання шляхів та встановлення сигналів

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Комп-Сервис 5.0
Комп-Сервис

Отзывов: 1

Віталя  
Віталя

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше