Зірка "Величного століття" Бурак Озчивіт прилетів до Москви: раніше секс-символ Туреччини українською давав інтерв'ю Осадчій

21 февраля 2024

Бурак Озчивіт – один із найвідоміших турецьких акторів, якого вважають секс-символом і люблять по всьому світу – розчарував українських фанів своєю позицією. Зірка серіалів "Величне століття" та "Корольок – пташка співоча" прилетів до Москви.

У країні-терористці актор братиме участь у двох концертах під назвою "Музика турецьких серіалів", а також проведе фан-зустрічі з російськими шанувальниками. У своїх InstaStories Бурак оприлюднив фото із літака, залишивши геолокацію "Moscow". 

Тим часом пропагандистські ЗМІ повідомляють, що Озчивіт уже прибув до Москви. Там його зустрічав хор із піснею "Смуглянка" та хлібом-сіллю. Крім того, зірку змусили випити чарку горілки. 

Повідомляється, що квитки на концерти, де зʼявиться турецький актор, вже розкупили, а їхня вартість доходила до 50 тисяч рублів, тобто 20,7 тисяч гривень. 

В РФ актор встигає роздавати автографи і, здається, анітрохи не турбується тим, що своїми діями демонструє підтримку агресорові, якого має бойкотувати весь цивілізований світ. 

А ще не так давно Озчивіт давав інтервʼю Катерині Осадчій, у якому, зокрема, розповідав про свої візити до Києва та любов до української столиці. Ба більше, актор говорив деякі слова українською мовою.

Інтервʼю вийшло в грудні 2014 року, тобто вже після анексії Криму та вторгнення російської армії на Донбас. Тоді Осадча спитала в зірки, чи цікавиться він новинами з України, та попросила передати декілька слів підтримки українським глядачам. Той відповів: "Мир надзвичайно важливий. Ми повинні ділитися хорошим. Бути братами, бути одне з одним. Дасть Бог, скоро ми отримаємо хороші новини з України... Зараз мені цікаво відвідати Україну. Як буде нагода, це одне з перших місць, куди б я хотів зʼїздити". 

Як писав OBOZ.UA, виконавиця головної ролі в серіалі "Величне століття" Мер'єм Узерлі зганьбилася, влаштувавши святкування дня народження маленької дочки Лілі в стилі російського мультфільму "Маша та Ведмідь". Дитина та її 40-річна матір нарядилися в стереотипних російських дівчат з хустками на голові та в сарафанах. Подробиці та фото – в матеріалі.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Как выбрать идеальный чехол на iPhone 14 Pro Max 23 октября 2024

С покупкой нового смартфона iPhone 14 Pro Max неизменно встает вопрос о защите устройства. Одним из лучших способов сохранить его внешний вид и функциональность является чехол на айфон 14 про макс

Як зацікавити дітей наукою? 22 октября 2024

Діти завжди прагнуть до відкриттів. Їхнє бажання дізнаватися нове може стати справжньою базою для любові до науки. Але як зробити так, щоб наука захопила їх по-справжньому?

Як без проблем відкрити свій бізнес у Польщі? 21 октября 2024

Для всіх, хто хоче зайнятися власним бізнесом є гарна новина: рекомендуємо звернутися до фахівців компанії GLS Law Company, яка допоможе відкрити фірму в Польщі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Романча Роман 5.0
Романча Роман

Отзывов: 1

Olvica.net 4.8
Olvica.net

Отзывов: 1

MadBid.com 5.0
MadBid.com

Отзывов: 5

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше