Зірка фільмів "Вона — чоловік" і "Відмінниця легкої поведінки" потрапила до психлікарні

22 марта 2023

Популярна американська актриса Аманда Байнс, кар'єра якої закінчилася в 2012 році через низку скандальних витівок і проблем із законом, потрапила до психіатричної лікарні. Це сталося після того, як дівчина розгулювала голою вулицями Лос-Анджелеса.

Байнс страждає на біполярний розлад. Колишній бойфренд актриси розповів у коментарі Page Six, що незадовго до інциденту знаменитість відмовилася приймати необхідні ліки.

За словами очевидців, 36-річна Аманда в оголеному вигляді зупинила автомобіль, що проїжджав повз, і сказала водієві, що у неї почався психотичний напад. Після чого актриса сама зателефонувала у 911 – служба екстреної допомоги доставила її до поліцейської дільниці, а звідти Байнс госпіталізували до психіатричної лікарні.

Медики повідомили, що зірка пробуде під наглядом мінімум 72 години.

Варто зазначити, що менше року тому суд звільнив актрису від восьмирічної опіки батьків. З 2022 року Байнс живе у громаді для жінок, де має вести "незалежний" спосіб життя і регулярно зустрічатися з керуючим менеджером.

Байнс належить до числа тих зірок, яких занапастила рання слава. Вона вперше заблищала на екранах ще у 13 років, коли стала ведучою "Шоу Аманди". Пізніше дівчина знялася в популярних кінокартинах: "Вона – чоловік", "Чого хоче дівчина", "Відмінниця легкої поведінки", "Кохання на острові", "Сідні Уайт" та багатьох інших.

2012-го знаменитість звинуватили у трьох ДТП і дали три роки умовно. А 2018-го у Аманди діагностували біполярний розлад. Декілька курсів лікування дали короткостроковий результат. Актриса навіть пробувала знову почати заробляти гроші, проте тепер не в кіноіндустрії, а в б'юті – закінчила курси майстра манікюру. На жаль, психічне здоров'я зірки все ще залишається нестабільним.

Раніше OBOZREVATEL розповідав про інших зірок, яких уразив біполярний розлад. Серед них: Мерайя Кері, Брітні Спірс, Мел Гібсон та інші. Подробиці – у нашому матеріалі.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Києві суд виніс вирок чоловіку, який вбив співмешканку 25 апреля 2024

Завдав 23 удари ножем: у Києві суд виніс вирок чоловіку, який вбив співмешканку. Подробиці справи Подія сталась на Троєщині у травні 2023 року

Стало відомо, які смартфони Xiaomi отримають нову прошивку 25 апреля 2024

Які смартфони Xiaomi отримають нову прошивку

50-річна Мосс попозувала для трьох обкладинок глянцю. Фото 25 апреля 2024

50-річна британська супермодель Кейт Мосс хоч давно і завершила подіумну кар’єру, проте, свій статус однієї з найуспішніших манекенниць сучасності міцно тримає й до нині.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше