Зірка серіалу "Бріджертони" Нікола Кохлан вразила образом з "ідеальним капелюхом" від українського дизайнера Руслана Багінського

16 июня 2024

Зірка серіалу "Бріджертони" Нікола Кохлан, яка зіграла головну роль в третьому сезоні – Пенелопу Фезерінгтон, вона ж Леді Віслдаун – засвітилася в розкішному образі, який довершив капелюх від українського дизайнера Руслана Багінського. Творець крислатого аксесуару вже відреагував на вибір зірки.

Фото в стильному луку актриса, за якою стежать 5 мільйонів підписників, опублікувала в своєму Instagram. В коментарях капелюх назвали "ідеальним".

Знаменитість позувала у в’язаному топі складного фасону з глибоким декольте і стрічками від Colin Burke, який вона стилізувала з довгою чорною спідницею прямого крою від Jacquemus.

Низ вбрання красиво переливався з капелюхом, який створив український дизайнер на замовлення зірки "Бріджертонів".

"Було дуже приємно створювати цей капелюх для вас", – написав Руслан Багінський. До речі, актриса залишила позначку з його брендом.

Як відомо, аксесуари від Baginskiy є вже в багатьох зірок із світовими іменами. Українець створив унікальні капелюхи для королеви-консорта Великої Британії Камілли, а також принцеси Уельської Кейт Міддлтон, покійної королеви Єлизавети II, супермоделі Емілі Ратаковські, співачки Ріанни та багатьох інших.

Раніше OBOZ.UA писав, що актриса, яка зіграла Крессіду Каупер у "Бріджертонах", поділилися з підписниками радісною новиною. Вона публічно зізналася, що закохана в жінку.

Оскільки днями вийшли останні серії третього сезону популярного серіалу, OBOZ.UA підготував підбірку з 12 фільмів та серіалів, які нагадують "Бріджертонів".

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Вчені назвали дуже корисну звичку з віком: кому щодня потрібно їсти одну популярну страву 30 июня 2024

Результати дослідження, в якому взяли участь понад 20 тисяч осіб, були приголомшливими.

Принцеса Шарлотта вийшла в люди з зачіскою 90-х, яку вже кілька десятиліть обожнюють зірки 30 июня 2024

Принцеса Шарлотта вийшла в люди з зачіскою 90-х, яку вже кілька десятиліть обожнюють зірки. Фото Зараз вона стала особливо популярна

Інсайдер пояснив, який момент став початком кінця шлюбу Лопес та Аффлека 30 июня 2024

Американська співачка Дженніфер Лопес та її чоловік, актор Бен Аффлек розлучаються, бо зрозуміли, що не підходять одне одному.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Маркуш Іван 5.0
Маркуш Іван

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше