В'ячеслав Довженко розповів, чи спілкується з колишньою дружиною і які стосунки має із спільними дітьми

15 мая 2024

Популярний український актор В’ячеслав Довженко ("Кіборги", "Інший Франко", "Будинок "Слово". Нескінчений роман", "Дільничний з ДВРЗ") зізнався, чи спілкується з колишньою дружиною – акторкою столичного Театру імені Івана Франка Ксенією Башею. Артисти багато років були у шлюбі та мають двох спільних синів.

В інтерв’ю OBOZ.UA актор розповів, що йому вдалося після розлучення налагодити нормальні стосунки з Ксенією. Зі спільними синами у батька, за його словами, повне взаєморозуміння.

В’ячеслав Довженко та Ксенія Баша розлучилися у 2018 році. За час шлюбу у акторів народилося двоє синів – Іван і Василь. Ксенія Баша – дочка популярного українського артиста Василя Баші, який теж франківець. Кілька років тому акторка вдруге вийшла заміж – за свого колегу Олександра Форманчука. В грудні Ксенія Баша знову стала мамою – народила в другому шлюбі доньку Лелю.

За словами В’ячеслава Довженка, з колишньою дружиною йому вдалося зберегти дружні стосунки: "З Ксенію в нас нормальні стосунки, ми добре комунікуємо". Молодший син акторів мешкає тиждень з мамою, тиждень – з татом: "У нього велике навантаження: він вчиться в школі, ходить в театральну студію". Старший син, за словами зіркового тата, живе окремо від усіх: "Старший вчиться в театральному університеті ім. Карпенка-Карого і мешкає в гуртожитку".

Актор також зізнався, що має особисте життя: "Чи є у мене зараз особисте життя? Так, є. Щоправда, поки не буду озвучувати ім’я людини, яка поряд. Скажу лише одне: я щасливий".

Раніше OBOZ.UA розповідав, що на прем’єру фільму "Інший Франко" Довженко прийшов з молодшим сином Василем. В розмові з OBOZ.UA, жалкуючи про те, що до повномасштабнох війни ми мало виховували молодше покоління в дусі патріотизму, В’ячеслав згадав синів: "От моєму старшому синові Івану 20 років. Коли він випускався зі школи, у його класі тільки троє учнів розмовляли українською мовою. За 30 років незалежності оці покоління ми пропустили. От недалечко від нас зараз стоїть мій молодший син Василь – йому 14 років. І він вже більш свідомий, і його покоління – таке".

Також читайте на OBOZ.UA інтерв’ю з казкарем Сашком Лірником – про брехню з телевізора, скандальний номер "Кварталу 95" та дієвість російської пропаганди.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Єфросиніна знялася для Vogue і розказала про чоловіків заповіт. Фото 26 июля 2024

Під час повномасштабного вторгнення зірка телебачення Маша Єфросиніна спрямувала майже всі свої сили на допомогу жінкам і дітям, які постраждали від війни. І тепер її ім'я асоціюється не лише з шоубізнесом, а навіть більше саме із соціальною діяльністю та благодійністю.

Під Києвом мешканці багатоповерхівок покарали "героя паркування" 26 июля 2024

Під Києвом мешканці багатоповерхівок покарали "героя паркування". Фото Про реакцію водія не повідомлялось

Кремль запроторив до в'язниці "батька" російського інтернету 26 июля 2024

Кремль запроторив до в'язниці "батька" російського інтернету

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше