Зірку "Ліги сміху" Віктора Розового, який отримав важке поранення на фронті, планують транспортувати за кордон

1 мая 2024

Воїна 3-ї окремої штурмової бригади та коміка в минулому Віктора Розового, якого важко поранили на фронті, можливо, доведеться вивезти за кордон. Про це розповіла його дружина Ольга.

В Instagram обраниця шоумена та героя зізналася, що поки не може розповісти про перебіг лікування більш детально. Збір на реабілітацію досі триває.

"Наразі Віктор відновлюється в Україні, аж поки лікарі не дозволять подальших транспортувань за кордон. Дякуємо усім за питання у директ, та відповідати кожному можливості немає. Це все, що можемо розповісти на зараз. Бережіть себе", – написала Ольга Розова.

З тих коштів, що сімʼї вже вдалося зібрати, були придбані прилади нічного бачення для побратимів Віктора Розового. Саме завдяки ним бійці змогли надати шоумену першу допомогу та витягнути його з поля бою.

"За згодою Віктора придбали для бійців другої роти протитанкового батальйону 3 ОШБр прилади нічного бачення. Хлопці з 2 і 3 роти першими надали Віктору первинну допомогу. Патрік, Дід, Гун, Ісус, дякуємо вам за врятоване життя! А всім, хто слідкує, – за донати та підтримку", – написала обраниця пораненого воїна.

Нагадаємо, 21 березня Розовий отримав складне осколкове поранення голови. Це відбулося під час виїзного завдання. Разом із ним у цей складний час залишається дружина, з якою воїн у березні узаконив стосунки.

Раніше OBOZ.UA писав, що відомо про Віктора Розового, як він виграв "Лігу сміху", та в який скандал втрапив під час служби.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

З'явився ТОП-5 найбільш радіоактивних смартфонів 16 мая 2024

З'явився ТОП-5 найбільш радіоактивних смартфонів

Найтихіша блогерка України "розповіла", скільки коштує її лук, та зачарувала Ніколаса Карму 16 мая 2024

"Для всіх буде загадка". Найтихіша блогерка України "розповіла", скільки коштує її лук, та зачарувала Ніколаса Карму За традицією вона намагалася бути серйозною, хоч іноді не могла стримати усмішку

В мережі показали, як Мадонна, Дженніфер Еністон, Анджеліна Джолі та інші зірки наслідують легендарну чорну сукню Коко Шанель 15 мая 2024

Коко Шанель є безумовною законодавицею моди. Впродовж двох століть деякі її втілення залишаються у трендах .

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Роды 2.5
Роды

Отзывов: 1

Италия вогс 5.0
Италия вогс

Отзывов: 1

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше