Стали відомі 7 зірок із генетичними мутаціями: заяча губа, два великих пальці на одній руці і не тільки

9 сентября 2024

Невідповідність стандартам краси – це не щось ненормальне, неприроднє, недолік чи дефект. Це – те, що робить людей унікальними й неповторними; те, що разом із внутрішнім світом, свідомістю, почуттями й інтелектом формує наше справжнє "Я". Ще – те, що можна перетворити в свою головну силу. Так, як це зробили деякі із зірок кіно.

Ми в матеріалі OBOZ.UA підготували добірку знаменитостей, які, маючи певні генетичні мутації, живуть щасливе повноцінне життя й досягають успіху. Вони позбулися комплексів стосовно власної зовнішності і давно не шукають визнання своєї привабливості в очах інших.

1. Хоакін Фенікс

Американський кіноактор Хоакін Фенікс народився із заячою губою (незарощення двох половин піднебіння чи двох відростків верхньої щелепи в період ембріонального розвитку). Якщо поглянути на його фото з початку кар'єри, можна помітити, що він голив щетину: тобто з особливістю в зовнішності почувався доволі впевнено, і в кіно зробив це своєю фішкою. Зараз 49-річна знаменитість носить густу бороду й вуса. Ймовірно, для того, аби додати образу статусності й брутальності.

2. Пітер Дінклейдж

Американський актор Пітер Дінклейдж має ахондроплазію. Це – генетична мутація, яка внаслідок недорозвинення довгих кісток призводить до карликовості. Його зріст – 135 см. Захворювання вважається спадковим, хоча обоє батьків і рідний брат Пітера мають середній зріст. Хай там як, а це не завадило знаменитості досягти висот у кінокар'єрі і одружитися з акторкою Ерікою Шмідт, яка вища за нього на 33 см.

"Зважаючи на мій зріст, на мене досить часто дивляться вдруге. Усе моє життя мене помічають", – гордо сказав Пітер в інтерв'ю британському виданню The Times.

3. Дженніфер Гарнер

В американської акторки і кінопродюсерки Дженніфер Гарнер у дитинстві діагностували брахіметатарзію. Це – вроджена аномалія розвитку плюсневих кісток стоп, через що один палець росте не біля, а над іншим. Вона не викликає у знаменитості болю й дискомфорту, а також не є її комплексом: Дженніфер носить відкрите взуття та не збирається коригувати палець за допомогою пластичних операцій.

4. Гаррі Стайлс

Британський співак, актор та композитор Гаррі Стайлс народився із чотирма сосками. У медицині таку аномалію називають політелією. Вона вважається доброякісною і не становить загрози для здоров'я. Артист аж ніяк не намагається приховати цю особливість. Навпаки – на червоних доріжках, під час зйомок кліпів та на концертах хизується сосками, накидаючи на торс лише піджак чи майку із глибоким вирізом.

5. Рітік Рошан

Індійський кіноактор Рітік Рошан на правій руці має два великих пальці. У дитинстві він називав їх потворними, адже саме через цю генетичну аномалію хлопця цькували у школі. Тепер, коли зірці вдалося побудувати успішну кар'єру в Боллівуді, він прийняв свою унікальність, про що написав на сторінці у Facebook: "Бог дав мені шматок потворного, щоб носити з собою та нагадувати собі й іншим про те, якими гарними роблять нас наші недосконалості... Прекрасна недосконалість. Дякую Богу за це чудове життя. Зробіть свої слабкості своєю силою. Будьте гордими!"

6. Сильвестр Сталлоне

Американський актор Сильвестр Сталлоне народився з паралічем лицевого нерва, через що в нього сильно виражена асиметрія обличчя. До того ж довгий час було нечітке мовлення, що вдалося виправити завдяки курсам акторської майстерності. Асиметрія не завадила Сильвестру стати зіркою бойовиків, особливо завдяки серіям стрічок "Роккі" та "Рембо".

7. Форест Вітакер

Американський актор і режисер Форест Вітакер має вроджене захворювання окорухового нерва (птоз; опущення верхньої повіки). Це можна скоригувати за допомогою блефаропластики, проте знаменитість твердо вирішив відмовитися від операції. Аргументує це тим, що птоз не впливає на його самооцінку та якість зору. Відтак злегка опущена повіка додає образу Фореста (а також його персонажам в кіно) загадковості й шарму.

Раніше OBOZ.UA писав про моделей, які на власному прикладі показують, що унікальна зовнішність – це те, чого не варто соромитися.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Туреччина випробувала новітню систему ППО 16 сентября 2024

Перша система SIPER-2 має бути введена в експлуатацію в турецькій армії до кінця поточного року.

Як впровадження ERP системи допомогло вижити нашому бізнесу. Досвід про який мало розповідають 16 сентября 2024

Реальний кейс з впровадження ERP системи для виробничої компанії в Україні. Дізнайтеся яке це допоможе і вашому бізнесу в розвитку.

Почему куртки Nike — это стиль и комфорт в одной вещи? 16 сентября 2024

Nike давно зарекомендовал себя как один из ведущих брендов, сочетающих инновации, качество и актуальный дизайн. Среди огромного ассортимента продукции особое место занимают куртки Nike

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

BactoSfera OBB 15P-METAL ECO 4.9
BactoSfera OBB 15P-METAL ECO

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше