Зґвалтував 15-річну доньку: на Київщині правоохоронці затримали зловмисника

23 июля 2024

Правоохоронці повідомили про підозру мешканцю Бориспільського району Київщини, який, за інформацією слідства зґвалтував неповнолітню доньку. У момент злочину чоловік перебував у стані сп’яніння.

Про це розповіли в пресслужбі Київської обласної прокуратури. Підозрюваному загрожує до 12 років позбавлення волі.

"За даними слідства, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, підозрюваний вчинив насильницькі дії сексуального характеру щодо 15-річної доньки, з якою перебував за місцем свого проживання. Після цього чоловік зґвалтував її. На ранок дівчина розповіла все матері, яка і звернулась до правоохоронців", – розповіли в пресслужбі.

За фактами зґвалтування та сексуального насильства відкрито кримінальні провадження, а затриманому повідомили про підозру. За клопотанням прокуратури йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, у Києві судитимуть чоловіка, який, за версією слідства, розбещував 13-річну дівчинку та вчиняв відносно неї сексуальне насильство. Зловмисником виявився чистильник акваріумів.

Як повідомляв OBOZ.UA, правоохоронці повідомили про підозру у розбещенні 14-річного хлопця колишньому працівнику коледжу Києва. За інформацією слідства, зловмисник скоїв щодо підлітка розпусні дії.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Хезболла пообіцяла "мститися" за вибухи пейджерів 18 сентября 2024

Вибухи пейджерів сталися на півдні Лівану, в південних передмістях Бейрута, відомих як Дахіє, та в східній долині Бекаа - усі ці місця є опорними пунктами Хезболли.

Анжеліка Рудницька вразила, як росіяни намагалися купити місце в "Території А" та що пропонували взамін 18 сентября 2024

"Привозили валізу грошей": Анжеліка Рудницька вразила, як росіяни намагалися купити місце в "Території А" та що пропонували взамін Співачка розповіла, що в діячів культури країни-агресора була налагоджена схема роботи

Комік з Румунії влучно висміяв "хорошу росіянку" на своєму стендапі: українці в захваті 18 сентября 2024

Комік з Румунії влучно висміяв "хорошу росіянку" на своєму стендапі: українці в захваті. Відео Гуморист іронічно пожартував над мораллю жінки

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Косько Андрей 0.5
Косько Андрей

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше